Rikendly kullanıcısının son içeriği

1. Rikendly

Yardım Telefon önerisi HK.

Şuan da tam olarak bu modeli inceliyordum hocam. :) Dezavantaj olarak kabul edebileceğimiz neler vardır acaba.
  2. Rikendly

Yardım Telefon önerisi HK.

Merhabalar herkese; Yeni bir telefon alacağım ancak şuan da hangi modele yöneleceğim hakkında en ufak bir fikrim yok. 3-3,5k arası bir bütçem var (Yurtdışı için) poco serisi dışında önerebileceğiniz akıcı bir telefon ne olur? Batarya, işlemci, kamera öncelikli olacak şekilde sun~~
  3. Rikendly

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Donma yapmıyor da şarj hızlı bitiyor ve ısınması mahvediyor. bununla ilgili acaba düzeltmek için bir update gelir mi yakın zamanda.
  4. Rikendly

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Son update yapan elime ben :/ Isınma ve hızlı şarj tüketimi bitirdi beni.
  5. Rikendly

Yardım Poco X3 NFC Wifi 5ghz Sorunu

Wi-fi için modem de bu şekilde ayarladım ve sorun çözüldü.
  6. Rikendly

Çözüldü POCO X3 BootLoader Kilidi Açma

Teşekkürler hocam, daha erken açma yolu yok sanırım.
  7. Rikendly

Yardım Bootloader hatası

Dediklerinizi harfiyen uyguladım ve sonuç harika. Ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. ^^
  8. Rikendly

Yardım Bootloader hatası

Dediklerinizi yaptım telefonu gördü lakin bu seferde fastboot ekranında iken press key to shutdown geliyor ve şu şekilde yarım kalıyor.
  9. Rikendly

Yardım Bootloader hatası

Bu sürüler tam olarak neler hocam, ona göre bir ilerleme yapayım. Hatalı bir süreç yaşamamak adına.
  10. Rikendly

Yardım Bootloader hatası

Dediğiniz gibi yaptım lakin aynı hocam. Değişen bir şey olmadı.
  11. Rikendly

Yardım Bootloader hatası

Merhaba, yardım konusunda ki gibi ilerliyordum lakin şu şekilde kalıyor nedendir?
  12. Rikendly

Diğer Eea 10.3.5.0 güncelleme öğlen geldi.

Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi? Daha çözemedim bu tarz ince detayları facepalm~~
  13. Rikendly

EU diye biliyorum ama tamda emin değilim valla şu eu ve global olayı çok kafamı karıştırıyor ^^
  14. Rikendly

Dün gelen güncelleme bugün kontrol ettiğim de yok garip :/
  15. Rikendly

Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

Yakınlık sensörü problemini bir kez annem kullanırken yaşadım el fenerini ve wifi açmıştı, ancak kendi kullanımların da hiç bir problem olmadı. (akıllı telefonlardan nefret eden bir insan annem ^^) Güneş altında kahverengi güneş gözlü ile %65-70 arasında ki parlaklıkta rahat şekilde görebiliyorum.
Üst Alt