Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar herkese;
Yeni bir telefon alacağım ancak şuan da hangi modele yöneleceğim hakkında en ufak bir fikrim yok. 3-3,5k arası bir bütçem var (Yurtdışı için) poco serisi dışında önerebileceğiniz akıcı bir telefon ne olur? Batarya, işlemci, kamera öncelikli olacak şekilde sun~~
Yakınlık sensörü problemini bir kez annem kullanırken yaşadım el fenerini ve wifi açmıştı, ancak kendi kullanımların da hiç bir problem olmadı. (akıllı telefonlardan nefret eden bir insan annem ^^)
Güneş altında kahverengi güneş gözlü ile %65-70 arasında ki parlaklıkta rahat şekilde görebiliyorum.
Hocam bunlar Redmi Note 7 için yapılmış sürümler olduğundan ötürü olabilir diye düşünüyorum, ama portre resim çekerken evet iki resim çekiyor ve birisine yıldız koyup diğerine yıldız koymuyor.
Ek olarak gün içerisinde çektiğim portre ve normal resimler aşağıda ki linkte. Kedi olan resim porte...
Şans işi hocam teknoloji, 10 bin TL ye aldığınız telefon da da problem çıkabiliyor 1 bin TL ye aldığınız telefonda da çıkıyor. Şahsen 2 ayı geçkin süredir kullanıyorum hiç bir problem ile karşı karşıya gelmedim.
Ekran koruyucusundan kaynaklı bir problem hocam, yani en azından bu problem bende bu şekildeydi. Bir ay öncesine kadar bir problem yok iken takıldığı günden itibaren oluşan bir problemdi, daha sonra çıkarttığım zaman ise düzelmişti.
Şarj esnasındayken telefonum benimde ısınıyor ancak öyle aman aman bir sıcaklık değil normal bir sıcaklık ve kalın bir kılıf kullanıyorum bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum ki haklı çıktım, kılıfı çıkarttığım da ise çok az bir nokta da ufak bir sıcaklık oluyor o da bir kaç dakika sonra geçiyor.
Bildirimler üst tepside gözüktükten sonra kayboluyor yerine saat geliyor. Aşağıya çekip bakmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?
İcon üzerinde bildirim sayısı vs gözüküyor sadece üst tepside gözükmüyor biraz ona takıldım.