Rikendly kullanıcısının son içeriği

1. Rikendly

Yardım Telefon önerisi HK.

Merhabalar herkese; Yeni bir telefon alacağım ancak şuan da hangi modele yöneleceğim hakkında en ufak bir fikrim yok. 3-3,5k arası bir bütçem var (Yurtdışı için) poco serisi dışında önerebileceğiniz akıcı bir telefon ne olur? Batarya, işlemci, kamera öncelikli olacak şekilde sun~~
  2. Rikendly

Yardım Bootloader hatası

Merhaba, yardım konusunda ki gibi ilerliyordum lakin şu şekilde kalıyor nedendir?
  3. Rikendly

Diğer Eea 10.3.5.0 güncelleme öğlen geldi.

Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi? Daha çözemedim bu tarz ince detayları facepalm~~
  4. Rikendly

EU diye biliyorum ama tamda emin değilim valla şu eu ve global olayı çok kafamı karıştırıyor ^^
  5. Rikendly

Dün gelen güncelleme bugün kontrol ettiğim de yok garip :/
  6. Rikendly

Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

Yakınlık sensörü problemini bir kez annem kullanırken yaşadım el fenerini ve wifi açmıştı, ancak kendi kullanımların da hiç bir problem olmadı. (akıllı telefonlardan nefret eden bir insan annem ^^) Güneş altında kahverengi güneş gözlü ile %65-70 arasında ki parlaklıkta rahat şekilde görebiliyorum.
  7. Rikendly

Uygulama Redmi Note 7 Gcam Port Arşivi

Hocam bunlar Redmi Note 7 için yapılmış sürümler olduğundan ötürü olabilir diye düşünüyorum, ama portre resim çekerken evet iki resim çekiyor ve birisine yıldız koyup diğerine yıldız koymuyor. Ek olarak gün içerisinde çektiğim portre ve normal resimler aşağıda ki linkte. Kedi olan resim porte...
  8. Rikendly

Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

Şans işi hocam teknoloji, 10 bin TL ye aldığınız telefon da da problem çıkabiliyor 1 bin TL ye aldığınız telefonda da çıkıyor. Şahsen 2 ayı geçkin süredir kullanıyorum hiç bir problem ile karşı karşıya gelmedim.
  9. Rikendly

Kendi kişisel fikrim evet "bana göre" daha iyi diyebilirim, isterseniz sizde indirerek test edin hocam en fazla 30 dakikanızı almaz.
  10. Rikendly

Hepsini test ettim karanlık ortam da bana göre en iyisi "bulkin043" geldi. "v8.2"
  11. Rikendly

Çözüldü Dokunmatik sorunu

Ekran koruyucusundan kaynaklı bir problem hocam, yani en azından bu problem bende bu şekildeydi. Bir ay öncesine kadar bir problem yok iken takıldığı günden itibaren oluşan bir problemdi, daha sonra çıkarttığım zaman ise düzelmişti.
  12. Rikendly

Soru Güncellemeden sonra temiz kurulum hk?

Aklımda her güncellemede wipelamak gerek diye kalmıştı bunu gidermiş oldum, teşekkür ediyorum :)
  13. Rikendly

Soru Güncellemeden sonra temiz kurulum hk?

Merhabalar, bugün kontrol ettiğimde resim de gördüğünüz güncelleme gelmiş bu tarz güncellemeler de sıfırlayıp (wipe) tekrardan kurmak gerekiyor mu?
  14. Rikendly

Yardım Redmi note 7 aşırı ısınma sorunu

Şarj esnasındayken telefonum benimde ısınıyor ancak öyle aman aman bir sıcaklık değil normal bir sıcaklık ve kalın bir kılıf kullanıyorum bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum ki haklı çıktım, kılıfı çıkarttığım da ise çok az bir nokta da ufak bir sıcaklık oluyor o da bir kaç dakika sonra geçiyor.
  15. Rikendly

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Bildirimler üst tepside gözüktükten sonra kayboluyor yerine saat geliyor. Aşağıya çekip bakmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı acaba? İcon üzerinde bildirim sayısı vs gözüküyor sadece üst tepside gözükmüyor biraz ona takıldım.
Üst Alt