rigobertsong kullanıcısının son içeriği

1. rigobertsong

Yardım Mi9T Pro Ghost Screen

Bembeyaz bi ekranda parlaklığı sıfırdan yüze kadar çekin bi sıkıntı görmüyorsanız sorun yoktur hocam.
  2. rigobertsong

Ghost değil de burn in denilen ekran yanması olabildiğini duymuştum amoled ekranlarda. Tabi uzmanl da değilim konunun.
  3. rigobertsong

Hocam ghost yok burada içiniz rahat olsun sadece animasyon saydamlaştırılmış güncelleme ile, bende de gözüküyor arkaplan. Ayrıca ghost olayı panelde oluştuğu için ss ile gösterilemez. + Olarak ips panellerde oluşuyor diye biliyorum ki bu cihazlarda amoled kullanılıyor.
  4. rigobertsong

Hocam ghost derken biraz detay verir misiniz ekranda yerleşik bi iz mi var gözünüze nerede çarptı vs.
  5. rigobertsong

Anket Hangisi alırsam daha iyi

2 ayın üzerinde süredir Mi9 Lite kullanıyorum ve bir gün olsun yarı yolda bırakmadı çok şükür. Pil kamera performans vs ortalama bir kullanıcı olan bana fazlasıyla yetti. Tasarımı vs de gayet şık gören çevremdeki herkesin ilgisini çekti baya bakıp detaylı sorular soranlar oldu :)
  6. rigobertsong

Çözüldü Redmi Airdots kutusundaki logo farkı?

Bildiğim kadarıyla üretim tarihi ile ilgili bi durum ilk serilerde bi tanesi sonraki serilerde bi tanesi yazıyor diye okumuştum daha önce ama içerik olarak bi farkları yok. Yanlışsam düzeltin tabi :)
  7. rigobertsong

Sohbet Mi 9 Lite Alınırmı?

1 ayı geçkin süredir kullanıyorum ve çok memnunum pili 1 günü rahatlıkla çıkarıyor, kamerası özellikle gün ışığında çok iyi işler çıkarıyor ama gece için ekstrem şeyler beklememek gerek tabi. Pubgyi otomatik yüksek ayarlarda açıyor akıcı bi performans sunuyor onun dışında asphalt 9 oynadım ve 1...
  8. rigobertsong

Yardım MI 9 LITE Arka bildirim ışığı

Rica ederim hocam. Ayrıca yukarıda bahsettiğiniz led ışığı özellikle kullanmak istiyorsanız whatsappın kendi ayarlarından özel mesaj ve grup mesajları için farklı ışık renkleri belirleyebiliyorsunuz.
  9. rigobertsong

Yardım MI 9 LITE Arka bildirim ışığı

Ayarlar>Her Zaman Açık Ekran& Kilit Ekranı>Uyku seçeneğinden süresini ayarlayabilirsiniz hocam.
  10. rigobertsong

Anket İdeal Ekran Süresi

Öncelikle herkese merhaba, günlük kullanımda ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ve ekstrem değerler alıyorsanız verebileceğiniz öneriler var mıdır? Kendimle başlayayım; (Bugün oyun oynamadığımı belirteyim, wifi ve veri dönüşümlü olarak gün boyu açık, parlaklık %30, global miui 11) Tabi bu...
  11. rigobertsong

Yardım Mi9 t whatsapp görüntü kalitesi

Belki de whatsappa gelen bi güncellemeyle sıkıntı oluşmuştur. Zaten asla ios kadar optimize etmiyorlar hiçbir uygulamayı çok sinir bozucu...
  12. rigobertsong

Yok hocam stok kamerayı kullanıyorum yetiyor
  13. rigobertsong

Whatsappın kendi kamerasında optimizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum video ilk başladığı an özellikle çok düşük oluyor kalite o yüzden video göndereceksem kendi kamera uygulamasından çekip atmayı tercih ediyorum. Mi 9 Lite bu arada telefon.
  14. rigobertsong

Yardım Ses kalınlığını değiştirme

Valla teknik kısmını bilemem hocam ama play storeda voice changer diye aratırsanız işinize yarayacak bi şeyler bulabilirsiniz bence :)
  15. rigobertsong

Yardım Pil kullanimi , şakamı bu ?

Hocam cidden hiç normal değil ya. Hani tavsiye veriyim diyeceğim ama ben %20'leri görünce yok artık diyip 4.5G yi kapatmayı falan denedim bi etkisi olmadı daha sonra telefonu kapatıp yeniden açtım hatta 4.5G yi de açtım ve 3-4 gündür max. %5 hücre bekleme gördüm. Telefonun çekmesi vs bi etmen...
Üst Alt