Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Xiaomi şu ana kadar hangi cihazlarına Android 10/Q güncellemesi verdi. İnternette bakındım ama bulamadım. Birde hangi cihazlara ne zaman vermeyi planlıyor, bunla ilgili paylaşılan bir takvim var mı? MIUI 11'den bahsetmiyorum.
Umarım bu sorunlar MIUI 11 ile çözülür. Telefonumu aldığıma pişman olduğum. En çok kullandığım 3 uygulamada sorun var. Ve güncelleme ile sorunlar çözülmüyor.
Ben Spotify'da sorun yaşıyorum. Şarkı ve albümlerde bulunan 3 noktaya basınca uygulama donuyor. Kaç tane güncelleme gelse de sorun çözülmedi. Netflix'de HD izleyemediğim için apk kullanmak zorunda kaldım. Bildirimlerde de özellikle Whatsapp'da telefon donuyor ve bildirimi silemiyorum.
Sizde de telefon her açıldığında SIM Kart Etkinleştirilemedi hatası geliyorsa yapmanız gerekenler:
1- Ayarlar'a girin
2-Şifreler ve Güvenlik kısmına girin
3- Yetkilendirme ve Geri Alma'ya girin
4- Xiaomi SIM Etkinleştirme Servisi'ni devre dışı bırakın.
İşlem bu kadar kolay. Umarım işinize...
Cihazımı rootlamayı düşünüyorum ancak daha sonrasında gelecek olan güncellemeleri de almak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz? Root attıktan sonra güncellemeleri nasıl yapabilirim?
Root ve TWRP yükleme işlemimiz sırasında Powershell aracında komutunuzu yazdıktan sonra
The term <cmdlet name> is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try...