RifatOguzKaya kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Xiaomi 15T Pro pil sağlığı %99'a düştü

Sende de mi böyle bir sıkıntı var
  2. R

Gerçeği yansıtmıyor yani
  3. R

Merhaba Xiaomi 15T Pro telefonumda pil sağlığı %99'a düştü. Telefonu %20-%80 aralığında şarj etmek aynı zamanda sıcaklık 35°c aşılmayacak şekilde şarj etmek arka planda çalışan uygulamaları kapatmak pil sağlığını tekrardan %100'e çıkarır mı? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  4. R

Yardım Spotify'da kaydedilen veya oluşturulan listeler açılmıyor

Merhaba ben telefonumdan Spotify uygulamasına girdiğimde kaydettiğim ve oluşturduğum listeler açılmıyor ve "Bir sorun oluştu. Tekrar denemek ister misin?" diye hata veriyor. Listeler dün açılıyordu ve hiçbir sıkıntı yoktu. Uygulamada oturumu kapattım ve uygulamanın önbelleğini ve verilerini de...
  5. R

Yardım Su geçirmez telefon kılıfının sağ ve sol kenarlarda küçük bir açıklık bulunuyor

Merhaba. Ben 30 Ocak 2026 tarihinde Trendyol'dan su geçirmez telefon kılıfı satın aldım. Ürünü açtığımda sağ ve sol kenarlarında küçük bir açıklık fark ettim. Aldığım satıcıya durumu belirttiğimde "değiştirelim ne olur ne olmaz değişim talebi oluşturun" yanıtını aldım. Ürün yine de su geçirir mi...
  6. R

Yardım Kullandığınız Kamera Sürümü Cihaz Modelinizle Uyumlu Değil Hatası

Merhaba Redmi Note 11 Pro telefonuma xiaomi camera uygulamasının yeni sürümünü indirdim ancak uygulamayı açtığımda "Kullandığınız Kamera Sürümü Cihaz Modelinizle Uyumlu Değil" hatasını alıyorum bunun çözümü ve sorunu nedir
  7. R

Yardım Construction Simulator 2 kontratlar bölümü çalışmıyor

Merhaba Construction Simulator 2 oyunumda ilk kontratı tamamladıktan sonra kontratlar bölümü aktif olmadı. Bunun sorunu ve çözümü nedir?
  8. R

Yardım Güncelleme yükleme sorunu

Merhaba Redmi Note 11 Pro telefonumda güncelleme yüklerken hata veriyor. Bu hatanın çözümü nedir?
  9. R

Yardım Lucky Patcher ile oyunu hile yaptıktan sonra oyun çöküyor Oyun:World of Airports

Merhabalar Lucky Patcher ile World of Airports oyunuma hile yaptım ancak hile yaptıktan sonra oyun çöküyor bunun nedeni ve çözümü nedir
  10. R

Yardım Güncelleme yükleme sorunu

Merhabalar Redmi Note 11 Pro telefonumda güncelleme yüklenmiyor ve hata olarak ise şunu alıyorum bunun çözümü nedir acaba
  11. R

Yardım Lucky Patcher ile satın alım yapamıyorum Oyun:World of Airports

Merhabalar Redmi Note 11 Pro telefonumda World of Airports oyununu Lucky Patcher ile hile yaptım ancak uygulama içi satın alım yapamıyorum ve satın alım esnasında bu uyarı çıkıyor hangisini seçmeliyim
  12. R

Yardım Ayarlarda Telefonun Model Numarası Gözükmüyor

Merhabalar Redmi Note 11 Pro Telefonumda Ayarlarda Model Numarası Gözükmüyor ve bazı yerlerde Telefonumun Modeli Redmi Unknown Olarak gözüküyor Sorunu nedir ve nasıl çözülür
  13. R

Yardım Ayarlarda Telefonun Model Numarası Gözükmüyor

Merhabalar Redmi Note 11 Pro Telefonumda Ayarlarda Model Numarası Gözükmüyor ve bazı yerlerde Telefonumun Modeli Redmi Unknown Olarak gözüküyor Sorunu nedir ve nasıl çözülür
Üst Alt