ridvanterzi13 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Ekran İle İlgili

Merhaba Arkadaşlar karanlık modda cihazı kullanırken sayfayı kaydırdırdığımda lacivert bir renk dalgalanması yaşıyorum. Cihazın bildirim panelini indirirken de aynı sorun var. Aydınlık modda kullanırken böyle bi sorun yaşamıyorum sadece karanlık mod. Cihazı iki üç gün önce Türkiye garantili...
  2. R

Soru Stabil Performanslı Pil Ömürlü Görsel Rom Önerisi

Global tabanlıda çok seçeneğiniz var ama özelleştirme için ya customiuzer modülü kullanılmalı ya da ücreti mukabilinde miui pro rom kullanılmalı
  3. R

MIUI 11 MIUI 11 Sonunda Geldi (Edit: Gelemedi yoldaymış)

Miui 10 eea versiyon kullanıyordum bu sabah guncelledim bir sorun yok gibi şu an. Geri çekme sebeplerini de bir türlü anlayamadım açıkçası
  4. R

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

+0.6 yapınca değişmedi ama 1.0 yapınca sonuç aldım. Teşekkür ederim hocam
  5. R

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Merhaba öncelikle konuya gösterdiğiniz özveriden dolayı teşekkür ediyorum çok güzel düzenli bir konu. Gcam in özellikle son bir kaç sürümünü konuda nasıl tarif ettiyseniz adım adım takip ederek yükledim. Ancak portre çekimlerde fotoğraf karanlık çıktı. Forumdaki hocalarımın ayar tavsiyelerini de...
  6. R

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Boşuna gerilmeyiniz. Bir gün size de gelir.
  7. R

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Ekran görüntüsünü attım yorumlarda bulunabilirsiniz. Türkiye'de bu güncellemeyi alan tek kişi olarak gidip biraz tadını çıkarayım
  8. R

Güncelleme dediğiniz otadan başka nerden gelebilir? Linkten indirip kuracaksanız pc den indirp cihaz hafızasına atarak da deneyebilirsiniz. Yıllardır sayısız cihaza rom root işlemleri yapmış biri olarak neyi savunduğumu gayet iyi biliyorum
  9. R

Hayır değil. Ekran görüntüsüne bakın attığım. Kararlı yazıyor
  10. R

Sistem güncelleyici uygulamasının verilerini temizleyip dener misiniz
  11. R

10.3.10du hocam. O güncelleme bana hiç gelmedi
  12. R

Ota geldi hocam. Direk indirip yükledim otadan. Beta hatası vermedi. 11.0.3 şu an sürümüm 1572341058 Buyrunuz ekran görüntüsü
  13. R

Başarıyla guncelledim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
  14. R

Rom Redmi Note 7 Hindistan Varyantı İçin Stabil MIUI 11!

Bugün rusya romu için de yayınlandı
Üst Alt