Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Arkadaşlar karanlık modda cihazı kullanırken sayfayı kaydırdırdığımda lacivert bir renk dalgalanması yaşıyorum. Cihazın bildirim panelini indirirken de aynı sorun var. Aydınlık modda kullanırken böyle bi sorun yaşamıyorum sadece karanlık mod. Cihazı iki üç gün önce Türkiye garantili...
Merhaba öncelikle konuya gösterdiğiniz özveriden dolayı teşekkür ediyorum çok güzel düzenli bir konu. Gcam in özellikle son bir kaç sürümünü konuda nasıl tarif ettiyseniz adım adım takip ederek yükledim. Ancak portre çekimlerde fotoğraf karanlık çıktı. Forumdaki hocalarımın ayar tavsiyelerini de...
Güncelleme dediğiniz otadan başka nerden gelebilir? Linkten indirip kuracaksanız pc den indirp cihaz hafızasına atarak da deneyebilirsiniz. Yıllardır sayısız cihaza rom root işlemleri yapmış biri olarak neyi savunduğumu gayet iyi biliyorum