Ridvanbalcii kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Dosya yöneticisi

1612007718 Arkadaşlar çözümünü buldum. PLAY STOREDEN TOTAL COMMANDER İNDİRİYORSUNUZ ORDAN İZİNLERİ VERİP ANDROİD/DATA İÇİNDEKİ DOSYALARI GÖREBİLİYORUSUNUZ. Yardımcı olduysak ne mutlu. Roota gerek yok
  2. R

Yardım Dosya yöneticisi

12.1.1 güncellemesini yükledikten sonra dosya yöneticisinde android/data klasörü bi anda boşaldı format attım uygulama yükledim halen o uygulamaların dosyaları yok mesela pubg. Data klasöründe hiçbir dosyası bulunmuyor ama telefona yüklü yardımcı olur musunuz
  3. R

Sohbet Mi Note 10 Lite Pil-Ekran Süreleri

Bende mi note 10 lite kullanıyorum en baba aldığım ekran süresi 8 8 buçuk saat o da çok nadir. Optimizasyon ayarlarınız nasıl acaba paylaşırsanız sevinirim. Bide bana güncelleme geldi ama güncelle diyene kadar geri çekildi sebebi nedir bilen yazabilir mi
  4. R

Oyun Pubg 60 FPS sorunu

Arkadaşlar eski telefonum note 8 pro da 60 fps sabit on numara akıcı bir şekilde pubg oynuyordum. Mi note 10 liteye geçtim en fazl 42 FPS 45 FPS görüyorum bunun bir çözümü varmıdır gfx tool gibi programlar harici bir destek olursa daha iyi olur çünkü denedim halen 45 FPS vermeye devam ediyor...
  5. R

Yardım Mi note 10 lite yakınlık sensörü sorunu

Arkadaşlar ben bunu yaparak çözdüm denemenizi öneririm arkadaşa da teşekkür ederim ayrıca
  6. R

Yardım Pil

Eyvallah ustam deneyeceğim. Telefon güzel yanlız halen pil biraz fazla gidiyor 1603027852 Telefonu kapalı şarj ettim 100 olduğunda da çıkarttım
  7. R

Yardım Pil

Telefonu yeni aldım dün gece şarjdan çıkarttığım gibi 99 a düştü ve gece uyurken de dururken şarjı gitmiş sizde de varmı yoksa benlikmi yardımcı olur musunuz
  8. R

Soru Mi note 10 lite

Arkadaşlar merhabalar. Mi note 10 lite aldım eski Xiaomi kullanıcısıyım. Telefonu kullananlar veya bilen birisi gizli özellikler veya yapılması gerekenler hakkında bilgi verebilir mi teşekkürler .
  9. R

Yardım Note 8 Pro yeni güncelleme hata

İyi günler. Dün Android 10 geldi yükledim ve açıldığında sistem başlatıcı sürekli duruyor hatası verdi. Verileri ve güncellemesini kaldırdım sorun düzeldi. Şimdi ise diğer uygulamalar sürekli durduruluyor hatası veriyor ne yapmam lazım yardımcı olucak varmı teşekkürler
  10. R

Çözüldü Note 8 pro gelen aramayı reddetme

Çözdüm teşekkür ederim kolay gelsin.
  11. R

Çözüldü Note 8 pro gelen aramayı reddetme

İyi akşamlar öncelikle sayın forum halkı. Ben 4 5 aydır note8 pro kullanıcıyım fakat hala öğrenemediğim birşey var gelen aramayı reddetme hangi tuşla veya ekrandan hangi hareketle. Arayan kişiyi ses tuşlarıyla sessize alabiliyorum ama nasıl reddediceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz teşekkürler
  12. R

Yardım Rn8 pro hızlı şarj sorunu

Tekrar tak çıkar düzeliyor bende de bazen oluyor
  13. R

Yardım Note 8 oto gcam hatası

Merhabalar Note 8 pro telefonuma sitede bulunan Google cameranın apksını indirdim. Yükleyip açtığım da uygulama açıldığı gibi geri Ana sayfaya atıyor bunun çözümünü bilen yazabilir mi teşekkür ederim
Üst Alt