Rıdvan423 kullanıcısının son içeriği

1. Rıdvan423

Rom Dosya indiremiyorum

Olay Store'dan indiriyorum şimdi Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Rıdvan423

Rom Dosya indiremiyorum

Mı 9t pro telefona Evolotion x rom kurdum. Telegram dan rom kanallarında paylaşılan romları indirmek istiyorum ama indirme başarısız diyor sürekli. Sorun nedir Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Rıdvan423

Rom Mı 9t pro için en stabil hyperos 2.0 rom

Mı 9t pro da kullanabileceğim en stabil hyperos 2.0 rom hangisi. Hangi romu önerirsiniz Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Rıdvan423

Rom yeniden başlatınca telefon açılmıyor

mi 9t pro telefonuma evolotion x rom yükledim. herhangi bir root falan yüklemedim ama telefonu yeniden başlatınca telefon açılmıyor. telefonu yeniden açmak için sürekli orfx a girip ön bellek siliyorum. sorun nedir bilen var mı?
  5. Rıdvan423

Rom Aosp rom özelleştirme

Telefonu ayarladığımız bir saatte otomatik kapanıp otomatik açılması özelliği Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Rıdvan423

Xiaomi romlarda programlı açma kapama özelliği var. Bu özelliğin aynısı aosp romlarda kullanılır miyiz Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Rıdvan423

Hocam bunun APK sini buldum ama root lu olandan var mı var mı Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Rıdvan423

Teşekkür ederim Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Rıdvan423

Aosp romlarda hyperos romlarda olan otomatik telefonun açılıp kapanması özelliği var mı. Yoksa öyle bir özellik eklemek mümkün mü Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Rıdvan423

Launcher modları nereden bulabilirim Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Rıdvan423

Mı 9t pro telefonuma evolotion x rom kurdum. Ana ekran simge sayılarını, son kullanılanlar ekranını gibi özelleştirme yapabileceğim bir modül vb. Var mı Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Rıdvan423

Yardım Çin stok rom için kernelsu uyumlu Kernel

Çin stok MIUI 12.5 roma kernelsu kuracağım ama romun kendi kerneli uyumlu değil. Uyumlu olacak kerneli nasıl bulabilirim Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Rıdvan423

Yardım Evolotion x romu yükleyemedim

Mount ne işe yarıyor Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Rıdvan423

Sitesinde ayrı bir recovery bulamadım Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Rıdvan423

Orange Fox official son sürüm yüklü. Hyperos custom romdan geçeceğim. İlk olarak tüm herşeyi wipe yaptım . Sonra global firmaware kurdum . Sonra romu yüklemek isterken ilerlemedi hata verdi. Nerede eksik yapıyorum. Yardımcı olur musunuz Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt