Rıdvan423 kullanıcısının son içeriği

1. Rıdvan423

Mod Launcher modülü açılmıyor

Hocam zip olarak paylaşabilir misiniz 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Rıdvan423

Mod Parmak izi işareti

Hos3 a16 global rom için parmak izi işareti modülü var mı 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Rıdvan423

Rom YouTube kaldırma

Teşekkür ederim 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Rıdvan423

Son güncelleme derken. Ne güncellemesi 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Rıdvan423

Rom YouTube kaldırma

Global romda yerleşik YouTube nasıl kaldırırım. 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Rıdvan423

Özelleştirmek için kullandığınız modüller var mı 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Rıdvan423

Haydi . Nasıl çözeceğiz ya. Ayrıca parmak izi şeklini değiştirmek için modül var mı elinizde ve Samsung kontrol merkezi 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Rıdvan423

Mod Samsung kontrol merkezi

Samsung kontrol merkezi var hos3 a16 için 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Rıdvan423

Yok mu cevap verecek olan 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Rıdvan423

Kashi nin launcher modülü sorunsuz kurdum ama modüller arasında yoktu. Apatch kullanıyorum cihaz 15t pro global h3 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Rıdvan423

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

Yeni wa enhacer de a16 destek sorunu mu var. Mi 9t pro telefonumda Evo x a16 rom yüklü. Yeni sürümü yükledim ama açmıyor durduruldu hatası veriyor Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Rıdvan423

Yeni sürüm ne zaman gelecek. WhatsApp 12 Kasım tarihinde güncellendi. Bende yeni kurdum WhatsApp i MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Rıdvan423

Hocam özelden telegram kanalını yazar mısın 2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Rıdvan423

Yardım Teşekkür ederim

Poco X6 pro cihazıma elite rom yükleme esnasında yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın . Bazı mesajlara dönüş yapamadım lütfen herkes hakkını helal etsin. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Rıdvan423

Yardım Elite rom yükleme

Poco X6 pro için elite rom indirim. Ama tgz uzantılı değil. Bu rom miflash üzerinden nasıl yükleyebilirim. Telefonu fastboot moduna alıp yüklemeye çalıştım ama antirollback hatası veriyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt