Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mı 9t pro telefona Evolotion x rom kurdum. Telegram dan rom kanallarında paylaşılan romları indirmek istiyorum ama indirme başarısız diyor sürekli. Sorun nedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mi 9t pro telefonuma evolotion x rom yükledim. herhangi bir root falan yüklemedim ama telefonu yeniden başlatınca telefon açılmıyor. telefonu yeniden açmak için sürekli orfx a girip ön bellek siliyorum. sorun nedir bilen var mı?
Xiaomi romlarda programlı açma kapama özelliği var. Bu özelliğin aynısı aosp romlarda kullanılır miyiz
Aosp romlarda hyperos romlarda olan otomatik telefonun açılıp kapanması özelliği var mı. Yoksa öyle bir özellik eklemek mümkün mü
Mı 9t pro telefonuma evolotion x rom kurdum. Ana ekran simge sayılarını, son kullanılanlar ekranını gibi özelleştirme yapabileceğim bir modül vb. Var mı
Çin stok MIUI 12.5 roma kernelsu kuracağım ama romun kendi kerneli uyumlu değil. Uyumlu olacak kerneli nasıl bulabilirim
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orange Fox official son sürüm yüklü. Hyperos custom romdan geçeceğim.
İlk olarak tüm herşeyi wipe yaptım . Sonra global firmaware kurdum . Sonra romu yüklemek isterken ilerlemedi hata verdi. Nerede eksik yapıyorum.
Yardımcı olur musunuz
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi