rıdvan.ank kullanıcısının son içeriği

1. R

Rom RevOS Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro 20.1.31_v11

arkadaşlar mi 9t pro imei repair işi yapan varsa bana ulasabilir mi?
  2. R

Diğer K20 Pro Şebeke Sorunu Çözümü

tamam arkadaş denemiş yapmış saolsun.calisiyordur da tamam. ama yinede bana garip geldi. "bende yaptim oldu tesekkurler" gibi yorumlar olmali degil mi?yoksa insan kullanmadığı birşey için neden teşekkür eder? ki kimse isine yaradigi icin tsk etmemiş sanırım:) forum klişeleri vardi eskiden...
  3. R

Diğer K20 Pro Şebeke Sorunu Çözümü

teşekkür edenler denemedi mi? duzeliyor mu bu yöntemle?
  4. R

Soru Redmi K20 Pro vs Mi 9t Pro satın alma

K20 pronun 6 ve 8 gb ramli modelleri arasinda baskaca bir fark var mı acaba?
  5. R

Sohbet kvk mağdur ediyor

hocam kucuk bir catlak vardi demissinizya... bu cihazlarda catlak varken servis tamire almaz cunku cihaz vakumla acilirken o catlaktan kırılır ki kırılmış sizinki. bende diyorum ki madem iyi niyet göstermiyorlar sizde gostermeyin şirret ise şirret. iyo forumlar
  6. R

Sohbet kvk mağdur ediyor

peki cihazi kvk ya tamire verdiginiz esnada teslim alan yetkili "bu cihazda catlak var" gibi birsey soyledi mi? hasarli teslim aldiklarina dair bir tutanak tutmadilarsa telefonumu kırdılar diye de sikayet ederdim ben olsam. dinsizin halkından imansiz gelir.
  7. R

Sohbet Bu satıcıdan alışveriş yapan var mı?

Arkadaşlar sahibinden de ve kendi facebook grubunda (3000 kisi) satis yapan SELMAN KAVAK isimli şahıstan cep telefonu alan oldu mu? onerir misiniz? Resimlerdeki telefonu almayı planlıyorum.
  8. R

Çözüldü Kamera 48 ama kalitesiz fotoğrafları var?

Bence rn7 ancak a70 kadar foto cekebiliyor a70 bi tık önde. ama arada 1000 tl fiyat farki oldugu düşünülürse fiyatina gore iyi diyebiliriz.hele kayitsiz 1200 e alinirsa mukemmel:) gcam ile daha iyi sonuc veriyormus ben denemedim. Ben a70 aldim kamerasini cok ovuyolardi ama hala kullandigim mi 5...
  9. R

Soru K20 proda şebeke sorunu

Bende k20 pro 8/128 almayı planlıyordum ancak mi 9t pronun duyurulması ile o cihazi bekleyebilirim. Bu konuyu sonuna kadar okudum ancak kimse turkcell kullanıyorum dememiş. Turkcel kullanip 4g ya da 4.5g cekmeyen var mı? Benim kullandigim mi 5 cihazda da band 20 yok ama devamlı 4g cekiyor. bu...
  10. R

Sohbet selamlar

Merhaba arkadaşlar. Suan hali hazirda ikinci telefon olarak mi 5 kullanıyorum, yeni cihaz olarak ise K20 pro ya da mi9t pro almayi planliyorum. Uye olmadan biraz dolastim forumda ve uye olmaya karar verdim. herkese iyi forumlar.
Üst Alt