Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam beni delirtti Samsung watch 6 konum alırken hop uygulama crashi alıyordum. Uygulama bozuk diyecektim ama şu an hatırlamadığım bir xiaomi.eu yüklü poco X3 nfcde bir sorun olmayınca sorun romda diyerek aospleri eleyerek MIUI arayıp durdum. 14.0.9 nitro olan sürümde çalıştı sadece. V2de bile...
Hocam merhabalar. Ben dedemlere zamanında böyle kayıtlı halde bu cihazdan almıştım. Sanırsam kilit vs açılmadan rootsuz repair yapılmış. Benim bu cihazın kilidini açıp root atma ve twrp yükleme şansım var mıdır? Bir güncelleme geldi mi bu konuda?
Allah razı olsun. Mi 9t'nin ekranı kırılınca yeni cihaz ararken bu telefonu buldum. Bu modem falan ne alaka ya diye söylene söylene konuları gezerken sizin açıklayıcı cevabınızı buldum. Teşekkür ederim. Forum kültürünün manası budur. Kısa ve öz cevaplardansa detaylı verdiğiniz bilgiler...
İyi ki okumaya gelmişim buraya. Dedemlere geldim şimdi ekran kararıyor diye. Kapat aç yapınca düzeldi sensör. Güncellemeler ENG romda yapılabiliyordu. Yapsam mı yapmasam mı ikilemde kalmıştım. Sizin bu dediğinizi görünce vazgeçtim. Repairli ENG işlem sonrası olsa bile brick oluyor yani değil mi...
Cevabınız için teşekkürler hocam. Nvram yedeği sanmıyorum olsun. Çünkü zaten bana repair yapılarak gelmişti. Tüh ya. Bir lanet içine mi düştük şimdi biz ? Başka cihazların içinden almak mümkün değil mi bunu ? Yakınlık sensörü sadece telefon açıldığı zaman ekranı karartma özelliğini devredışı...
Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi kilidi açmadan bir repair işlemi yapılmıştı dedemlere aldığım cihaza. Tam olarak nedir, ne değildir bilemiyorum. Sonrasında telefon çekmeyince forum üstünden bir destek ile ENG rom vs atılarak bir çözüm üretilmişti. Benim sorum bu işlemi komple...
diğer bir aosp romdaki yorumlarınızı gördüm de şimdi aosp çok boş geldiği için tekrar miui geçmişsiniz. sizin kullanımınıza vs göre ciddi manada düşüyor değil mi şarj süresi miuide?
Emrespect hocam selamlar. çok rom denediğiniz için bir sorunu olmayan 0 özelleştirme bile olabilecek şarj konusunda iyi aosp rom önerebilir misiniz? Ben burada olmayan bir rom kullanıyorum. Aslında çok iyi çoğu konuda fakat bildirim sesi bazen cihaza bildirim geldiği halde çıkmıyor tuhaf bir...
Değil mi? Size yazarken farkettim onu da. babam ve babannem hiç bu ses durumundan muzdarip değillerdi. Sordum sesim nasıl geliyor diye. sorun yok dediler -_- Tamam o zaman heyecan aramaya gerek yok. Yalnız TWRP olayı muhteşem oldu ya. Çok teşekkür ederim. Bir güncelleme getirsinler de wipe vs...
Sanırım farklı bir şey bu ama yine de sormak istiyorum. A12 uyumlu recovery olmadığı için format data sonrası şifreli görünen dosya sistemi sorununu çözüyor mu bu acaba? Orangefox ya da stok twrp kullanmak istiyorum fakat lineageos recovery kullanmak zorunda kalıyorum şifreli göründüğü için...
Şu an unofficial lineageosdayım. Hangi sürüm vardı hatırlamıyorum firmware için. Biraz önce telegram gruplarında önerilen minimum sürümü yükledim. 12.1.2.0 Global. Bir öncekinde Global yüklememiş olabilirim belki etkisi vardır yoktur bilemiyorum. crDroidde de aynı sorun vardı sanki. Bir anda...
Arkadaşlar merhaba. Sebebini bilmediğim şekilde voltede çok kötü bir performans alıyorum. Turkcell kullanıyorum. Daha önce kullanışlığım vardı bu telefonda ama o zaman hem Türk Telekom hem de başka romdaydım. Sorun yoktu o zamanlar. Neden sonra böyle bozuldu bilemiyorum ama sesin çok kötü kesik...
Modülün ana linki nerede? ben bulamadım da. iunlocker deyince imei ya da kilitlenmiş cihazla alakalı şeyler geliyor.
edit: buldum. teşekkürler.
https://forum.xda-developers.com/t/magisk-module-enable-netflix-hdr10-hevc.4240881/
Arkadaşlar merhabalar. Bu cihaz ile VR gözlük deneyimlediyseniz uygun fiyatlı hangi ürünü tavsiye edersiniz acaba? Hiç denemediğim için bir şeyler izleyip, uygulamalar deneyip hevesimi almak istiyorum. Bu arada metaverse vs ile çok karşımıza çıkmaya başladı alabiliyorsak şansımızı deneyelim...