rido_knight kullanıcısının son içeriği

1. rido_knight

Soru Kilit açılmadan yapılan repair işlemi komple geri alınabilir mi?

Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi kilidi açmadan bir repair işlemi yapılmıştı dedemlere aldığım cihaza. Tam olarak nedir, ne değildir bilemiyorum. Sonrasında telefon çekmeyince forum üstünden bir destek ile ENG rom vs atılarak bir çözüm üretilmişti. Benim sorum bu işlemi komple...
  2. rido_knight

Yardım Volte Ses Sorunu

Arkadaşlar merhaba. Sebebini bilmediğim şekilde voltede çok kötü bir performans alıyorum. Turkcell kullanıyorum. Daha önce kullanışlığım vardı bu telefonda ama o zaman hem Türk Telekom hem de başka romdaydım. Sorun yoktu o zamanlar. Neden sonra böyle bozuldu bilemiyorum ama sesin çok kötü kesik...
  3. rido_knight

Yardım VR Gözlük Önerisi?

Arkadaşlar merhabalar. Bu cihaz ile VR gözlük deneyimlediyseniz uygun fiyatlı hangi ürünü tavsiye edersiniz acaba? Hiç denemediğim için bir şeyler izleyip, uygulamalar deneyip hevesimi almak istiyorum. Bu arada metaverse vs ile çok karşımıza çıkmaya başladı alabiliyorsak şansımızı deneyelim...
  4. rido_knight

Soru Ram Miktarı

Merhabalar. Bu poco x3 nfc'nin 6 gb ve hatta 8 gb olan modelleri olduğunu gördüm. Alacağım kişi global yazmış ama 8 gb olanının india sürüm olduğu söyleniyor. Bunun bir eksisi var mıdır? Bir ara band farkı falan vardı cihazlarda 4.5g konusunda. Bu şekilde bir band farkı vs var mı acaba? Teşekkürler.
  5. rido_knight

Yardım Mi HesapŞifre Kontrol Ediliyor

Arkadaşlar merhabalar. Dedemler için aldığımız cihazın BL'si açık mı bakmak istemiştim. Fakat mi hesabı oluşturamadım bir türlü. PC de oluşturup telefonda girmeyi deniyorum. Bu seferde başlıkta belirttiğim yazı sürekli dönüyor ve bir türlü giriş yapamıyorum. SIM 1 boş. Açılırken Redmi altında...
  6. rido_knight

Yardım Parmak izi logosu yanıp sönüyor ve resetliyor

Arkadaşlarlar merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi cihaz bir türlü uyanamıyor. Açılıştaki rom logosu görüldükten sonra kilit ekranı gelmesi gerekirken parmak izi logosu alta doğru 1 saniye aralıklarla yanıp sönüyor 5-6 kez sonra ekranın ortasında dönen bir çember çıkıyor ve cihaz yeniden...
  7. rido_knight

Yardım Ekran Değişimi Sonrası Parmakizi Sorunu

Arkadaşlar merhabalar. Bu lanet olası koronavirüs yüzünden telefonun kılıfını yıkayayım dedim. Biliyorsunuz yüzeyi sabun gibi telefonun ve düştü ekranı kırıldı. Neyse ekran değiştirdik değiştirmeye de bu seferde parmakizi sorunum mevcut. Parmakizi ekleme konusunda sensör bir sorun çıkarmıyor...
  8. rido_knight

İnceleme Mi9T Stabil Google Kamera Portları (Düşük ışıkta muhteşem kareler!)

Tepki falan aldılar herhalde. Böyle saçmalık mı olur diyeceğim ama dxomark'ın kullanıcılar için kamera kıyas sitesi olmak gibi bir iddiası yoktu tabi. Ben sanki amaçları o da milleti yanıltıyorlar gibi düşündüm. Teşekkürler.
  9. rido_knight

Rehber [20.1]Magisk Modül Yükleme Aracı Nedir ? Nasıl Modül Yüklenir ? Kurulumu nasıl Yapılır ?

Arkadaşlar bunu yükleyince bende root izni için ekrana çıkan pencere gelmiyor. Nedendir sizce? Telefon mi 9t miroom kararlı miui10
  10. rido_knight

Recovery [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-1109 Tek Tuş Yükleme Aracı

hocam istisnasız her twrp konusu altında bu soru soruluyor. size zahmet olmazsa direk yeni sürüm çıkınca kopyala yapıştır yaptığınız ana konu içine bunu ekleyebilir misiniz ? Hali hazırda twrp'si olanlar güncellemek için şu yolu izleyecek şeklinde. Teşekkürler.
  11. rido_knight

Soru MiRoom Rom İsteği

geçmiş olsun hocam. açtığınız konuyu okudum. orada bir arkadaş çok güzel bir yorum yapmış. daha adam akıllı twrp'si vs'si oturmamış cihazda oradan buraya atlamanın manası yok bence de. şarjı sizi öyle ya da böyle tatmin eden bir stabil sürüme oturup beklemek lazım. keza stabil diye sürülen büyük...
  12. rido_knight

Soru MiRoom Rom İsteği

Hocam arkadaşın verdiği miui11 beta olması lazım. Onun için farklı twrp vs mi ne yüklemek lazımdı sanırım. Dediğim gibi beta yüklemediğim için bir şey diyemeyeceğim. 15 dakika da açılmadıysa bir sorun var demektir. Tekrar tek tık twrp sini yüklemeye sonra stabil sürümü atmaya çalışın.
  13. rido_knight

Soru MiRoom Rom İsteği

estağfurullah. ben stabil mirrom'dan memnunum hocam. yine forumda gördüğüm lkt tweak yükledim magisk üzerinden. fena gitmiyor şarj. %75-25 arası kullanıyorum ben. 4.5 - 5 saat alıyorum işte. bu sürümde de sadece bildirim sorunu var mı gibi değil mi gibi biraz karışık :D ha bir de kamerası leş...
  14. rido_knight

Yardım Durduğu Yerde Isınan Mi 9T

Hocam kaç tane uygulama kullanıyorsunuz ? önce otomatik başlatta kimler var bakın, daha sonra varsa root yetkileri kimde var bakın. Ondan sonra da Ayarlar > Pil ve Optimizasyon içinde arkaplan uygulamalarında oyunlardan bankalara sizin için bildirim gelmesi önemli olmayan herşeye arkaplanı...
  15. rido_knight

Soru MiRoom Rom İsteği

https://portal.mi-room.ru/roms/ bu siteye göre Stabil sürüm daha gelmedi. Miroom eu gibi bodoslama atlamıyor. Uyanık ruslar :D çinlilerin stabil dediğine bile güvenmiyor ahaha :D
Üst Alt