Richard Tesla kullanıcısının son içeriği

1. R

Rom redmi note 8 rom tavsiyeleri

endonezya romu kullanıyorum. Arama ve Mesajlaşma uygualamaları orijinal Xiaomi. Eu rom tavsiye ediliyor ama sanırım eu romda orijinal xiaomi arama ve mesajlaşma uygulamaları yok.
  2. R

Soru imei atılmış telefonumu bootloader açmak için sıfırlarsam imei silinirmi

redmi note 8 Bootloader kilidi açtım imei silinmedi arkadaslar.
  3. R

Yardım Sistem dosyalarını nasıl silebilirim

Biraz telefonumu kurcalayınca twrpyi silmiş olmama rağmen sistem bölümünde twrp dosyalarının mevcut olduğunu gördüm. recovery-from-boot.p dosyası. Bu dosya silinirse sanırım telefon tamamen twrpden temizlenecek. Ama sistem dosyasını silecek teknolojiye henüz ulaşamadım. varmı bu konuda...
  4. R

Soru Cihazı yeniden başlatınca twrp gidiyor

Hocam nasıl siliniyor? Telefonun yazılımı silindi, tekrar attım yine aynı twrp duruyor orada. Bunu silmenin bir yolu yokmu ya??
  5. R

Yardım Twrpden kurtulmanın yolu var mı

Telefondan bütün yazılım silindi, mi flash ile yeniden yükledim. Ama her şeyin silinmesine rağmen twrp yine silinmemiş. Cihazın şu an bootloader kilidi kapalı ve yakın zamanda güncelleme gelecek. Ayarlardan güncelleme geldiğinde indirip yeniden başlatınca bu ekrana atıyor. telefon...
  6. R

Hocam, mi flash kullandım ama allclean yapmadım. Bootloader kilidi kapandı. Yeniden kilidi açmak istiyorum ama imei silinirmi diye merak ettim. sadece başka rom yüklemek istiyorum bu yüzden.
  7. R

Hocam Bootloader açılmak için kendisi sıfırlayacak, twrp üzerinden değil. Ama çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Eh birde mobil veriyi açmamızı istiyorlar, acaba telefonumda imei olduğunu anlarlar mı??
  8. R

Konu uzun, telefonun yazılımı silinince yeni yazılım yüklerken Bl kilidini kapatmayı unutmuştum. Şimdi twrpde var telefonda ama imei silinsin istemiyorum.
  9. R

Soru Twrp yüklü ama Bootloader kilidi kapalı

Hayır, sadece Maın Menu yazıyor. Altında da Sırayla: Reboot to system Wipe Data Connect Mi Assistan Yazıyor. Bootloader sıfırlayınca imei gider mi, ve brick falan olurmu acaba?? Telefonun yazılımı silindi ama ne hikmetse imei silinmedi o esnada.😅 Efs yedeği...
  10. R

Soru Twrp yüklü ama Bootloader kilidi kapalı

Telefonuma twrp üzerinden ındo romu yüklerken yanlışlıkla telefondaki bütün yazılımı sildim. Heyecandan direkt mi flash tool ile yazılım yükledim. Yüklerken bootloader kilidinin açık olmasını işaretlememiz gerekiyormuş, bilmediğim için işaretleyemedim.. Şimdi Eu roma geçmek istiyorum ama yeniden...
  11. R

MIUI 12.5 MIUI 12.5

gelmezse ayıp olur. öyleki, bir daha xiaomi marka cihaz asla almam. O zaman 12 sürümünüde vermeselerdi, başladığınız işi bitirin reisim be...
  12. R

Sohbet Aynı imei iki defa atılırmı

Şimdi konu tam olarak şu: Telefona elimdeki bozuk bir telefonun imeisini atmıştım. Şimdi ise bu telefona yeni rom atacağım, telefon sıfırlanacak. Telefon sıfırlanınca , imeide silinmiş olacak. Şimdi bu imeiyi ikinci defa aynı telefona atabilirmiyim?
  13. R

Yardım Telefon fastboot modda iken bilgisayar görmüyor

Arkadaşlar çözüm çok basit: İlk önce ben hep dosya aktarma veya Şarj etme kısımlarını seçiyordum. İnternette yabancı bir sitede, "ptp" yani fotoğraf aktarmayı seçmemiz tavsiye ediliyordu. Bende öyle yaptım, cidden bilgisayar telefonu fastboot modda iken görmeye başladı. Bu sadece birinci...
  14. R

hocam ilginiz için teşekkür ediyorum. ama driverleri nasıl indireceğimi çözemedim. nereden indiriliyor hocam nereden yükleyeceğim? link varmı sizde? 1621329928 hocam nasıl indireceğim bu driverleri?
  15. R

Teelfonu fastboot modda iken bilgisayar görmüyor. Twrp yükleyeceğim ama bilgisayar yüzünden olmuyor. Varmı çözümü acaba?
Üst Alt