Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Poco X3 NFC telefonumun ekranı kırıldı daha önce ekran değişimi yapan veya orijinal ekran linki atabilecek olan var mı? Orijinal ekran bulunamıyorsa bile 120 hz görüntü veren kaliteli ekran linki atabilecek olan var mı acaba ?
Arkadaşlar Merhaba eşim Mi Note 10 kullanıyor ve daha önce problem yokken şuan navigasyon tuşları ile alakalı problem yaşıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim, sorun şu: Eşimin telefonunda sağ taraftan navigasyon tuşu ile geri gitmek için ekranın sağında bayağı bir alt...
Arkadaşlar merhaba, daha yeni ekran değiştirdim. Amoled ekran pahalı olduğu için TFT ekran aldım ancak ekran dokunmatiği sık sık donuyor bazen mesaj falan yazarken bazen bir şeylerle uğraşırken durduk yere donuyor ve dokunmaya tepki vermiyor. Power tuşu ile ekranı kapatıp açınca ya da ekranın...
Öncelikle aynı sorun için ikinci kez başlık açıyorum bunun için özür dilerim.
Mi9 SE telefonuma iki sim kartı üzerinden imei atılmıştı. Bir süre sorun yaşamadım ancak adres değiştirdiğimden beri şebeke sorunu yaşıyorum. Benim haricimde evde 4 tane telefon var ve iki tanesine benim gibi Türk...
Arkadaşlar son bir haftadır uygulamalara girip çıktıktan sonra ya da bir arama yaptıktan sonra ana menüye döndüğümde fotodaki gibi tüm simgeler gidiyor uygulamaları seçme ekranına( aşağıdan yukarıya çekip uzun bastıktan sonra gelen ekran) girip uygulamaları yönete basıp geri döndüğümde...
Arkadaşlar merhaba, birkaç ay önce ev değiştirdim ve bulunduğum evde şebeke sıkıntısı var ancak bu sıkıntıdan özellikle benim telefonum daha fazla etkileniyor. Eşim iPhone 6 kullanıyor ve evin tenhada kalan birkaç yeri hariç telefonu iyi çekiyor. Bunu başlarda iPhone kalitesi falan deyip...
Arkadaşlar telefonuma IMEI attım. Şimdi MIUI 11 güncellemesi geliyor ancak indirip yüklerken telefon yeniden başlama ekranına geldiğinde aşağıdaki ekran geliyor ve güncelleme yüklenmiyor. Güncellemeyi nasıl yüklerim. Ayrıca konu dışı olacak ama kardeşime Redmi Note 8 almıştım IMEI kaydı yapmadım...
Merhaba arkadaşlar bu işlerden çok anlayan biri değilim o yüzden herkesin bildiği bir şeyi dile getiriyorsam affola. Mi 9 SE kullanıcısıyım MİUİ 11 diye bir güncelleme aldım ancak henüz Android 10 güncellemesi almadım. Bunu benim manuel olarak mı yüklemem gerekiyor yoksa zamanı geldiğinde...
Arka kamera ile çekince 48 megapixel çekmiyor. Ayarlarda 48 mp aktif ancak fotoğraf çektikten sonra fotoğraf bilgilerine girdiğimde 12 mp çekmiş görünüyor.
İmei işlemlerinde sadece Xiaomi telefonlarda mı Band 20 sorunu çıkıyor. Daha önce P20 Lite ve S6 Edge kullandım imei işleminden sonra bir sorun çıkmadı çekim kalitesinde. Mi 9 SE telefon aldım henüz İmei işlemi yaptırmadım Band 20 meselesinden dolayı. Eğer diğer telefonlarda da bu sorun...