rhesosella kullanıcısının son içeriği

1. rhesosella

MIUI 13 MIUI 13 Deneyimi

Merhaba arkadaşlar geçen MIUI 13 Endonezya sürümünün duyurusunu heyecanla paylaşmıştım. Ancak beklediğim gibi olmadığını belirtmek beni üzüyor. Stabil bir rom olmamakla beraber telefon kasmaya başladı bugları fazla hiç bir farkı yok custom rom kullanmayı sevmiyorsanız geçmenizi önermiyorum. Şu...
  2. rhesosella

MIUI 13 Poco X3 Pro 13.0.1.0 SJUIDXM

Endonezya stock romu için Miui 13 geldi.
  3. rhesosella

Rom Poco X3 Pro için Rom önerisi

Poco X3 Pro için en iyi romun şuan için Android 12 tabanlı Pixel Experience rom olduğunu söyleyebilirim. (Kamera uygulaması hariç kamera uygulaması yüklerseniz.) indirme bağlantısını ve ekran görüntülerini bırakıyorum. Link: https://download.pixelexperience.org/vayu
  4. rhesosella

Sohbet Arrow Os veri çalıyor olabilir

Selam arkadaşlar biraz arrow os deneyimimden bahsetmek istiyorum. Öncelikle internet hızı çok düşüktü 4.5G Lte çekmesine rağmen internet ölü gibiydi. Boşta durduğu anda cayır cayır yanıyordu bi şey çalışmıyorsa ısınmaz arkaplanda bi haltlar döndüğüne eminim. Son olarak günde 3 gb internetim...
  5. rhesosella

Soru Miflash custom romun üzerine kurulum yapılır mı?

İyi geceler arkadaşlar ben miuimix kurdum ama root olayından sonra soğudum miflash ile tekrardan stock roma dönebilir miyim ?
  6. rhesosella

Soru Poco X3 Pro Eylül Ayı Güncellemesi Sonrası Pil Performansı

Merhaba arkadaşlar, Sizde de oldu mu bilmiyorum ama Eylül ayında gelen dandik bir güncelleme sonrası telefon su gibi şarj alıp su gibi boşaltıyor. Endonezya Romu kullanıyorum ben diğer romu kullanan arkadaşlar sizde batarya performansında bi değişim oldu mu ? Cidden çok can sıkıcı bi durum...
  7. rhesosella

Soru Poco X3 Pro GetApps

Selam arkadaşlar bugün telefona Endonezya romu kurdum Netflix inmedi formu inceleyerek GetAppsten bölgeyi hindistan'a alarak yükledim ancak GetApps Türkiye bölgesine dönünce kayboluyor neden
Üst Alt