rheadb kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım USB Debugging Sonrası Açılmayan Note 6 Pro

Merhaba, Konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Redmi Note 6 Pro telefonumdan iPhone'a geçerken inanılmaz dert olan Whatsapp taşıma işi için USB debugging falan kullanan birkaç app kurdum. Çok uğraştım ama sonunda başardım. Tabii bir süre eski telefonumun yüzüne bakmadım, sonra bakınca güzel...
  2. R

Yardım %100 Şarj 16 Saat Pil Ömrü Sorunu

10 dakikada %99'a düşmesi normal mi? 4.000 mah pilin en azından 1 günü geçmeyi öngörmesi gerekmez mi? yanıbaşımdaki arkadaşım 36 saat görüyor, arada 20 saat fark var.
  3. R

dün gece şarjın bitip telefonun kendini kapamasını bekledim. ardından şarja takıp telefon kapalıyken şarj ettim. açtım ve %99'a düşünce telefon açıkken tekrar şarja takıp %100'e ulaştırdım. yine 16 saat diyor. servise mi vermeliyim?
  4. R

10.3.5'e dün gece geçtim bir umutla, o yüzden değerlendirilebilecek bir veri yok şu an için sıfırlandı. garip bir durum ya da ekstrem bir tüketim işareti yoktu hep takip ettim. pil optimizasyonu ekranını paylaşıyorum, şu an da sorun yok gözüküyor ama %93'e indi bile 1 saatte. şimdi ev güvenlik...
  5. R

Evet yaklaşık öngördüğü süre kadar gidiyor şarjım, %1'den sonra da gerçekten kapanıyor. 16 saati geçmiyor yani gerçekten.
  6. R

Merhaba, Telefonumu %100 şarjdan çektikten birkaç dakika sonra %98'e düşüyor. Sonrasında da hızla inmeye devam ediyor. Tam şarjda kullanım süresi 16 saat gözüküyor. Bütün uygulamaların arka plan kullanımını kısıtlasam bile sonuç değişmiyor. Telefonu ilk aldığımda 36 saatleri görüyordum, ki aynı...
Üst Alt