Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarımda bulunan filmleri mi tv stick ile televizyonumda izlerken görüntü kaybı yaşıyorum gibi hissediyorum fakat emin değilim. Google Chrome üzerinden masaüstü yansıtarak film izlerken ne kadarlık bitrate ile film izleyebilirim?
1080p 30 fps video kayıt ettikten sonra, izlediğimde ara ara takılmalar donma gibi saniyelik takılarak atmalar oluyor. Böyle bir şey ile karşılan var mıdır?
Ben bu ikisinin kamera performansı merak ediyorum. Ana kemaraları haricindeki kameralar farklı, bu yüzden geniş açı ve portre gibi diğer kameraların kullanıldığı fotoğraflar farklı olucak fakat ana kemara ile çekilen video ve fotoğraflarda ikisinin performansı birebir aynı mıdır ne düşünüyorsunuz?
Uygulamayı defalarca sildim yükledim, önbelliği temizledim fakat ilk kırmızı ekranda donup kalıyor açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim, telefonum mi 9