rezn0v kullanıcısının son içeriği

1. rezn0v

Tema Limitless 11 (Miui 11) (Karanlık Mod) (26.03.2020)

Hey Allahım bu seferde 3. Parti hatası verdi. Hocam en iyisi sonraki güncellemeyi bu tema gibi yapın böyle daha güzel temanızın güzelliği sade olması :) galata7788
  2. rezn0v

Hocam dosyayı açmayı başardım ancak düzenleyip tekrar uzantıyı mtz yapınca temalar uygulaması temayı açmadı bu sefer düzenleyip tekrar upload etme şansınız varmı orijinal kalın fontlu saat çok hoşuma gitti çünkü galata7788
  3. rezn0v

Mtz dosyasını hangi rar ile açalım hocam. Es dosya yöneticisi desteklemedi. Birde ben mi9 kullanmıyorum. Miui 10 da üst Status bar felan değişmiyor
  4. rezn0v

Hocam saat teması önizlemedeki gibi olmuyor nasıl yapacağız. Birde misub ne işe yarıyor galata7788
  5. rezn0v

Yardım ŞARJ Simgesini Poco gibi dik yapmak mümkünmü?

Miui10 stok romda üst bar değişmez tema ile. Eu vs diğer 3. Parti romlarda oluyor sadece
  6. rezn0v

Rehber [ROOT] Xiaomi Cihazlar için 3D Dokunma Aktif Etme

Pubg de çalışmıyor nedense ayarlarda o özellik çıkmadı üzüldüm. Onun dışından pekte faydalı bir özellik değil yinede emeğine sağlık
  7. rezn0v

Harika olmuş kardeşim. Aradığım tema buydu. Orijinal sistem ikonları güzelleştirilmiş 3. Parti ikonları.
  8. rezn0v

Tema Android 9.0 Pie V10 [Dark] Tema

hocam bende status bar iconları neden değişmiyor? mi9 kullanıyorum
  9. rezn0v

Tema ReBuilt V1 Tema ( Deneme sürümü )

miui 10da üst bildirim çubuğu simgeleri neden değişmiyor bilen var mı sadece 9 için mi yoksa
  10. rezn0v

Tema IOS Confused (Yeni Düzenleme)

Miui 10 ile uyumlu değil. Ayarlar, üst bildirim ikonları ve bildirim çekmecesi değişmiyor malesef. Üstelik ne hevesle indirmiştim. Umarım miui 10 ile uyumlu hale getirirsiniz
  11. rezn0v

Rehber [No-Root]VoLTE ve ViLTE etkinleştirme

Hocam sıkıntı cihaza yazılan rom ile ilgili olabilir çünkü hiç bir şekilde apn eklenmiyor
  12. rezn0v

Böyle yazıyor hocam kayıt ettirilmedi diyor bu arada destekleyen Cihaza bağlayıp aktif etmiştim sim üzerinde
  13. rezn0v

Oradakilerin hepsini yaptım ama işte apn eklenmediği için aktif edemiyorum bir türlü
  14. rezn0v

Hocam yeni apn giriyorum ama olmuyor. Yazıyorum kaydet diyorum ama yeni apn olarak görünmüyor nedense. Mi5s Plus EU rom kullanıyorum
  15. rezn0v

Rehber Mi A2 Lite Rootsuz Google Camera Yükleme rehberi

Hocam sormadan edemedim."Abd shell" ve "su" komutu roottan izin komutu değil mi siz rootsuz demişsiniz. Bir yanlışlık yok mu Edit:pardon geçici olarak demişsiniz
Üst Alt