rezashahiran kullanıcısının son içeriği

1. rezashahiran

Yardım Xiaomi 13T Taiwan Roma Geçiş.

Başvuru yapıp 3 hafta beklemeniz gerekiyor ama cihazınız bl açılınca bir dahaki hyperos güncellemelerini almayacak manuel olarak sürekli mi flash ile kendiniz güncellemek zorunda kalacaksınız hem kullandığınız romda ne gibi problem var neden Tayvan romuna geçmek istiyorsunuz
  2. rezashahiran

Yardım Xiaomi 13T Taiwan Roma Geçiş.

Bl kilidini açmanız gerek ama hyperos ile bl kilidi açmak zorlaştı tek yöntem bl açıp tayvan romu flashlamak tek yöntem bu hocam
  3. rezashahiran

Çözüldü redmi note 12 pro 4g bootloader kilidi açılmıyor

Hyperos da kilit açmak zorlaştı hocam bildiğim kadarıyla 2 hafta beklemeniz gerekiyor paralı diyen var iyice bi araştırın
  4. rezashahiran

Yardım Poco X3 Pro sürekli kapanıp açılma döngüsüne girdi

Cihaz brick olmuş yetkili servis gerekli
  5. rezashahiran

Soru Redmi Note 12 Pro 5G HyperOs Güncellemesi Şebeke Fixi ve Direnç IMEI siler mi?

Valla burdan anlayamazsınız beta olup olmadığını bazı sitelerde beta olarak gözüküyor siz yine güncelleyin isterseniz
  6. rezashahiran

Soru Redmi Note 12 Pro 5G HyperOs Güncellemesi Şebeke Fixi ve Direnç IMEI siler mi?

Hayır efendim rahatlıkla güncelleme yapa bilirsiniz ama güncelleme beta onu söyleyeyim yani güncelleyin ama pek verimli çalışmaz
  7. rezashahiran

Yardım SMOMIXN Fake Romu Nasıl Yüklenir?

Bu rom smomixm 14.0.3.0 romunun ismi değişmiş halidir yani siz smomixm 14.0.3.0 romunu flashlayıp kurarsanız kurulum yaparken mi flashda romu seçince flash kısmının yanında romun adı yazıyor ya hani kullanıcı adı ile beraber oraya smomixn yaz ister smomixx yaz nasıl yazarsan rom adını cihaza...
  8. rezashahiran

HyperOS Redmi Note 12 Pro/Plus (ruby) HyperOS

Hocam sürücüler tam inmiş mi ona baktınız mı bide cihazı clean all lock yaptıysanız geçmiş olsun siz hiç bişi yapamazsınız yetkili servis gerekli
  9. rezashahiran

Yardım HyperOs sonrası Klavye Hatası

hocam bu hyperos daha yeni olduğudan bazı cihazlarda malesef bu tarz hatalar oluyor kimisinde sistem arayüzü duruyor saat uygulaması düzgün çalışmıyor vs vs. ilerleyen güncellemelerde düzelir birde başka klavye uygulaması indirip deneyin
  10. rezashahiran

Yardım note 12 pro 5g fake rom ve IMEI

Allah allah ilk defa sizden duydumda hocam bunu ondan sordum yanlış anlamayın bilgi için teşekkür ederim saygılar 🙏
  11. rezashahiran

Yardım note 12 pro 5g fake rom ve IMEI

Hocam bu uzak bağlantı dediğiniz şey nedir tam olarak merak ettim
  12. rezashahiran

Yardım 13t hz düşmesi sorunu

Reis seninkide dert olsa görüşürken napcan hzyi sen uygulamalarda veya diğer oyun vb uygulamarda hzsi kaç ona bakcan
  13. rezashahiran

Soru Redmi Note 12 Pro 5g HyperOs

Ya bu ayın sonu yada mart ayında hocam
  14. rezashahiran

Soru Redmi Note 12 Pro 5g HyperOs

Evet hocam ama bu işlemlerde pc şart
Üst Alt