Rexlur kullanıcısının son içeriği

1. Rexlur

Çözüldü Mi 9 V12.5.1 manuel yükleme sorunu.

Arkadaşlar güncellemeyi otodan beklemek istemediğim için miui download sayfasından yeni sürüm var mı diye kontrol ettim ve v12.5.1 global versionun olduğunu gördüm ve indirdim. Daha sonra manuel yükleme (Güncelleyiciden) için rar dosyasını seçtim ve yüklemeye çalıştım lakin şöyle bir hata verdi...
  2. Rexlur

Yardım Ses kayması

Sorun müzik uygulaması üzerinden youtube'dan müzik dinler iken oluyor. Ekran açık sesler net ve sorunsuz ama ekranı kapattığım zaman cızırtılı patlak hoparlörden ses geliyormuş gibi oluyor. Yeni güncellemeden olduğunu duşundum ama başka bir telefondan denedim bende ki gibi bir sorun olmadı
  3. Rexlur

MIUI 12 Mi 9 miui 12 Deneyim

Çok uzatmadan hoşuma giden özellikleri liste olarak belirtmekte yarar var. * Super duvar kağıdı ..canlı duvar kağıdı kunlanmakta olan benim için çok hoş bir özellik olmuş ve bunun çok daha iyi versionları gelicektir. *Yeni bildirim çubuğu görselleri ve iki bölmeye ayrılması telefonun havasını...
  4. Rexlur

Soru MIUI 11Güncellemesi ile gelen sorun.

Ama daha android 9 var bende
  5. Rexlur

Soru MIUI 11Güncellemesi ile gelen sorun.

Çektiğim fotoğraflara kamera arayüzünden geçemiyorum. Başka mi 9 kunlanıcılara bu durum oldU mu ? Başka bir sorunla karşılaşmadım.
  6. Rexlur

Mi 6 9.5.6.0 Gecelik

Suan bende indirme işlemini yaptım ..merakla beklıyoruz hayırlısı ama bıraz hızlı geliyor güncellemeler hayırdır inşallah İlk fark ettiğim ekran acılma sesı degısmıs...(cok mutlu oldum ) Sonra kamera acıkken alt kısımdan galerıden resım secebılıyosunuz hos olmus
  7. Rexlur

Soru Mi6 Android 8 oreo güncellemesi değerlendirme

Aynen bende de sorun yok sadece hangi uygulamadan
  8. Rexlur

Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

Suan indiriyorum bana da gelmis ve android 8 update diyor android surumu yukseliyormu
Üst Alt