Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar güncellemeyi otodan beklemek istemediğim için miui download sayfasından yeni sürüm var mı diye kontrol ettim ve v12.5.1 global versionun olduğunu gördüm ve indirdim.
Daha sonra manuel yükleme (Güncelleyiciden) için rar dosyasını seçtim ve yüklemeye çalıştım lakin şöyle bir hata verdi...
Sorun müzik uygulaması üzerinden youtube'dan müzik dinler iken oluyor.
Ekran açık sesler net ve sorunsuz ama ekranı kapattığım zaman cızırtılı patlak hoparlörden ses geliyormuş gibi oluyor.
Yeni güncellemeden olduğunu duşundum ama başka bir telefondan denedim bende ki gibi bir sorun olmadı
Çok uzatmadan hoşuma giden özellikleri liste olarak belirtmekte yarar var.
* Super duvar kağıdı ..canlı duvar kağıdı kunlanmakta olan benim için çok hoş bir özellik olmuş ve bunun çok daha iyi versionları gelicektir.
*Yeni bildirim çubuğu görselleri ve iki bölmeye ayrılması telefonun havasını...
Suan bende indirme işlemini yaptım ..merakla beklıyoruz hayırlısı ama bıraz hızlı geliyor güncellemeler hayırdır inşallah
İlk fark ettiğim ekran acılma sesı degısmıs...(cok mutlu oldum ) Sonra kamera acıkken alt kısımdan galerıden resım secebılıyosunuz hos olmus