RevaL kullanıcısının son içeriği

1. R

Satış ikinci el satış

XİAOMİ Mİ 5S 3/64 Siyah 1179 Bu ürünün servisi kim ?
  2. R

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Teşekkürler beyler indirmeye başladım şimdi kurucam hadi hayırlısı.
  3. R

Siz memnunmusunuz peki şuanda?
  4. R

Bu güncelleme geldi mi 5 telefonuma kurayımmı arkadaşlar kullananlar bilgi verebilirmi?
  5. R

Beyler ozaman 8.2 ye geçen arkadaşlar kullandıkca bizi bilgilendirmeye devam ederlerse iyisiyle kötüsüyle seviniriz.
  6. R

Arkadaşlar 8.1.4.0 mevcut telefonumda 8.2 yükleyen arkaşlar pek memnun değil galiba geçtiğine.Ne yapalım yükleyelim mi yoksa oldugumuz yerde kalalım mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.Herkeze iyi günler...
  7. R

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Sabırın sonu selametmiş gerçekten.Ama nediyim çok korktum ilk başta.Fakat satıcının köklü bir bir firma olması beni rahatlatıyordu.Bugün inş bütün mağdur arkadaşların İMEİ leride girilir.
  8. R

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Arkadaşlar şimdi baktım çok şükür girilmiş İMEİ sorun kalmadı.Ohhhhh beeee :)
  9. R

Benimde hala girilmemiş gözüküyor şimdi baktım
  10. R

(merhaba cihazlar kayıt altına alınmıştır en geç saat iki de kontrol ettiğinizde kayıt altında oldugunu göreceksiniz btk geçikmeden dolayı özür dileriz) bana verilen cevap bugün hadi hayırlısı bakalım
  11. R

Gittigidiyor dan aldım para onayınıda verdim.İade etmek için ne yapmam lazım bilgi verirmisiniz?
  12. R

Benimde iyice sinirlerim bozulmaya başladı benimde 05.03.2017 tarihinde elime geçti telefon eşime almıştım.telefon çok güzel çok da beğendik ama ne olucak bu işin sonu anlamadım.Bende 0542 450 24 80 nolu telefonu aradım telefonun arkasındayız,bizden kaynaklı değil içinizi ferah tutun en kısa...
  13. R

Faturanın bir kenarına yazıp imei nosunu üstüne bir kaşe vuramadılarmı hocam?
  14. R

Aradım banada aynısı söylendi 15 temmuzdan dolayı btk da atılanların oldugunu, yerlerinin henüz doldurulamadığı bu yüzdende işlemlerin çok yavaş işlediğinden bahsettiler.Ürünümüzün arkasındayız bundan başka hiç bir problemin olmadıgını en kısa zamanda düzeleceğini belirtti.
Üst Alt