Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 8.1.4.0 mevcut telefonumda 8.2 yükleyen arkaşlar pek memnun değil galiba geçtiğine.Ne yapalım yükleyelim mi yoksa oldugumuz yerde kalalım mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.Herkeze iyi günler...
Sabırın sonu selametmiş gerçekten.Ama nediyim çok korktum ilk başta.Fakat satıcının köklü bir bir firma olması beni rahatlatıyordu.Bugün inş bütün mağdur arkadaşların İMEİ leride girilir.
(merhaba cihazlar kayıt altına alınmıştır en geç saat iki de kontrol ettiğinizde kayıt altında oldugunu göreceksiniz btk geçikmeden dolayı özür dileriz) bana verilen cevap bugün hadi hayırlısı bakalım
Benimde iyice sinirlerim bozulmaya başladı benimde 05.03.2017 tarihinde elime geçti telefon eşime almıştım.telefon çok güzel çok da beğendik ama ne olucak bu işin sonu anlamadım.Bende 0542 450 24 80 nolu telefonu aradım telefonun arkasındayız,bizden kaynaklı değil içinizi ferah tutun en kısa...
Aradım banada aynısı söylendi 15 temmuzdan dolayı btk da atılanların oldugunu, yerlerinin henüz doldurulamadığı bu yüzdende işlemlerin çok yavaş işlediğinden bahsettiler.Ürünümüzün arkasındayız bundan başka hiç bir problemin olmadıgını en kısa zamanda düzeleceğini belirtti.