retroscope kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Ahize Sesi

Arkadaşlar merhaba, Sıkıntım telefonun ahize sesinin çok az olması. Izgara kirlenmiştir diye düşünebilirsiniz ama temizlettim. Aldığımda da çok yüksek değildi, gürültülü ortamlarda ya da araçtayken, yada yanımda başka birisi konuşurken duymakta zorlanıyorum. Çoğu zaman telefonu kulağıma sıkı...
  2. R

Haber Miui 11 POCO F1

ben şu anda stabilim, bit kaç gğn sonra fikrim oluşur muhtemelen.. POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. R

Haber Miui 11 POCO F1

ısınma sorunu olmuyordu bende. gerçi çok zorlayan şeyler yapmadım hiç, oyun gibi. şu anda da ısınma sorunu yok. ama ekran sıkıntısı vardı, cebimde mesela klilir ekranında ekran kendi kendine uyanıyordu, kilit ekranında ki (spotify mesela şarkıyı durduruyordu, atlatıyordu falan).. şu anda yeni...
  4. R

Haber Miui 11 POCO F1

Hocam merhaba, bana da güncelleme geldi yükledim. ama kilit ekranı bildirimlerinden hiç memnun değilim. önceden ekran kilitliyken mesela whatsapp mesajı geldiğinde bildirimin altında cevapla veya okundu olarak işaretle diye seçenekler çıkıyordu. şimdi yok. sadece mesaj bildirimi geliyor...
  5. R

Yardım Pocophone F1 Açılmıyor

BENCE CİHAZIN YAZILIMSAL BİR SIKINTISI VAR. DAHA SONRA BİR KAÇ DEFA DAHA YAPTI. HATTA BİR KERESİNDE TELEFON KAPALI, AÇILMIYOR. BAŞKE TELEFONDAN KENDİMİ ARIYORUM MEŞGUL GÖRÜNÜYOR :=))).. AMA DAHA SONRA KENDİLİŞĞİNDEN AÇILIYOR. :=))
  6. R

Haber [17 Aralık] Google Türkçe Asistan Geldi. Aktif Etme Adımları Yazımızda

arkadaşlar türkçe desteği yok yazılıyor ama samsunglarda, lg lerde, hatta 2 sene önceki sony'lerde bile çalışıyorken bizim pocophone'da çalışmıyor olmasının türkçe desteği ile alakalı değil diye düşünüyorum. söznü ettiğim cihazları da arkadaşlar ingilizce kullanmıyorlar çünkü 1545851068 nasıl...
  7. R

Arkadaşlar ilginç bir şekilde telefon bugün açıldı. Şu an sıkıntı yok. Android 9 güncellemesinide yaptımı hatta.
  8. R

1544857779 oda bir ihtimal ama bilgisayara takıncada herhangi bir hareket yok. oda ayrı bir ilginç :)) 1544860489 Arkadaşlar az önce telefon açıldı. Ne olduğunu anlamadım. Şarja takmıştım, birde kulaklık takılıydı :=)))... Şu an android 9 güncellemesini indiriyor. Onu kuracağım. Çok ilginç bir...
  9. R

Kronik bir sorun olmayışı konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü bilgim yok. Ama sıvı teması olmadığı konusunda garanti verebilirim. Böyle birşey olsa zaten hatanın benden kaynaklandığını bildiğimden foruma yazmam. Sorunuma cevap bulmaya çalışmam. Ama sizede birşey demiyorum, siz ne satıcısınız...
  10. R

Ok bildiririm.Ben seviyorum böyle işleri, risk almayı :=)))..Parçalayalım bakalım telefonu ne çıkacak karşımıza :=))
  11. R

Yok cihazi gormuyor bilgisayar.yarin telefonu acip bataryanin soketini sokup takacagim. Muhtemelen batarya ile ilgili sikinti.cunku kapandigindaki sarji 3-5 saat sonra es kaza acildiginda ayni yuzde sarji gordum. Arada acilmadigi surede surekli sarjdaydi cihaz.hic sarj olmadigini gordum. Ugrasip...
  12. R

hiç bir tepki vermiyor..tek tek dakikalarca tuşlara bastım, kombinasyonları deneyerek basılı tuttum (ses açma+güç , ses kısma +güç vb.) en sonunda kulaklık taktığımda bir kere açıldı 30 saniye sonra yine kapandı. hiç bir şekilde açılmıyor :=)) 1544801213 ondan haberim yok çok uzman değilim...
  13. R

denedim dostum. bende twrp yüklü değil zaten..
  14. R

:=).. Bence de değildir ama, forumda bu konuda bir sürü sıkıntı yazmışlar...çözümü bulan da yok anladığım kadarıyla.çünkü sorunu teşhis edememişiz...:İ=))
  15. R

sabahtan beri çok denedim dostum ama olmuyor, tek hareket az önce yazdığım gibi kulaklığı taktıpımdaki açılmasıydı, telefon açıldı 30 saniye sonra tekrar kapandı. Şarjı ilk kapandığı kadardı hala. (%45'te kapanmıştı)
Üst Alt