retroman kullanıcısının son içeriği

1. R

Çözüldü Whatsapp Fotoğraf Sorunu - MIUI 12.5.1

Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 9 Pro (Joyseus) telefonumu MIUI Global 12.5.1.0(RJZTRXM) sürümüne güncelledim ve sıfırdan kurulum yaptım. Güncellemeden sonra Whatsapp'ı kurdum ve fotoğraf göndermek istediğim zaman kameraya basıyorum "Kamera Hatası" yazıyor. Ataçtan resim göndermek istiyorum...
  2. R

Yardım Alacağım Sarj Aleti Note 9 Pro İçin Uygun Mudur?

Merhaba arkadaşlar Note 9 Pro için sarj aleti alıcam fakat hangisi uygun karar veremedim yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim. Teşekkürler. https://www.trendyol.com/mobilegaraj/xiaomi-redmi-note-9-pro-type-c-hizli-sarj-aleti-30w-p-47806178...
  3. R

Çözüldü Redmi Airdots Aşırı Kopma Problemi !

Arkadaşlar merhaba bugün ilk kez kullandım dışarıda sorun şu kulaklık aşırı derecede kopma problemi yapıyor ilk taktığım zaman yaklaşık 5 dakika sürekli kopup kopup geliyor ses daha sonra düzeliyor sorunsuz dinliyorum telefonumu elime alıp telefonda bir şey yapmak istediğim zaman vs her 2 saniye...
  4. R

Çözüldü MIUI Türkiye'den Aldım Kulaklık Sahte mi Gerçek mi?

Arkadaşlar merhaba MIUI Türkiye'den (buradan) Redmi Airdots aldım. Ürünün yorumlarında Mi Logolu olanın gönderildiği yazıyor fakat bana Redmi logolu olan geldi arada farkı nedir hiçbir bilgim yok. Kulak Çin versiyonuymuş Global değil onu öğrendim aralarında ki fark denir sahte midir? Artılar ...
Üst Alt