Ret0x16 kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru MIUI 12 | Xiaomi Mi A3

Cihazim Xiaomi Mi A3 acaba MIUI 12 geldiğinde telefonuma rom olarak atabilirmiyim telefonumu kastirirmi?
  2. R

Yardım Rom değiştirdikten sonra hızlı şarj gitti

Arkadaşlar cihazım Mi A3 MIUI 11 Android 9 Rom yüklü, önceki rom da hızlı şarj vardı telefona root attığım da hızlı şarj gidiyor galiba nasıl düzeltebilirim. Adaptör MDY-08-EO Type-C Qualcomm Quick Charge 3.0 Orijinal adaptör.
  3. R

Yardım TWRP siliniyor fastbootta kalıyor

Arkadaşlar dün şu romu yükledim cihaza Rom - [Recovery Rom] Mİ A3 Android 10 Global v11.0.15.0 ama cihazı rootlayamıyorum dün denedim fastboota girip ilk, fastboot devices yaptım cihazımı gördü fastboot set_active a fastboot flash boot recovery.img ama sonra cihazdan twrp siliniyor twrp bir...
  4. R

Soru Mi A3 | Zip imza doğrulanamadı | TWRP

Arkadaşlar Mi A3 cihazıma şuanda rom atıyorum, ama zip imzası doğrulanamadı diyor, Rom Rom - [Recovery Rom] Mİ A3 Android 10 Global v11.0.15.0 bir yardımcı olursanız sevinirim sizce yüklemelimiyim? 1590795042 Ayrıca flashladığımda şunlar yazıyor, E:Unable to decrypt FBE device Updating...
  5. R

Yardım Mi A3 | TWRP'den veriyi biçimlendirince IMEI gidermi?

Arkadaşlar şimdi telefonuma rom atıcam Xiaomi Mi A3 telefonu aldığımda Android 9 Olarak geldi Android 10 bir rom atıyorum, ayrıca aben veriyi biçimlendirdim TWRP'den IMEI gidermi giderse nasıl atarım? İlginiz için teşekkürler.
  6. R

Yardım Telefon hep TWRP de açılıyor?

Arkadaşlar benim cihazımda magisk yüklüydü ayrıca telefonu aldıgım günden beri rom falan atmadım daha önceden bir telefoncuya imei attırmıştım arkadaşlar ben sıfırlamak istedim telefonumu temizleye veriyi biçimlendire tıkladım ondan sonra bir şeyler yaptı yes yazdım sonra sıfırladı galiba şimdi...
Üst Alt