Resul_yildiz42 kullanıcısının son içeriği

1. R

Rehber Mıuı Romlara Dil Ekleme BARS [Escobar1945] Anlatım

Lemax 2 için Miui 10 rom buldum, yalnız Türkçe dil desteği yok. Bu işlemi yapabilir miyim.
  2. R

Rom MIUI10 Global Beta 8.7.19 Güncellemesi

Leeco Le max 2 hocam. Miui aynı zamanda ona entegre romlarda çıkartıyor. Yalnız bildiğim kadarıyla Mi'nin bazı telefonlarının romu direk Leeco Le max 2'ye uyumlu. Ben Redmi 5 Plus olarak biliyordum. onu öğrenmek istedim.
  3. R

Rom MIUI10 Global Beta 8.7.19 Güncellemesi

Merhaba, ben de le max 2 var. xiaomi'nin hangi telefonu Le max 2 ile aynı romu kullanıyor, bilginiz var mıdır?
  4. R

Yardım telefonum hard brick oldu

hocam merhabalar, qfil için qualcomm flashla yükleme yapıyorum, ancak cince karakterlerden dolayı iptal ediyor
  5. R

eyvallah hocam, insin inşallah yapayım :) eyvallah hocam, insin inşallah yapayım :)
  6. R

hocam şimdi dediğiniz gibi qfil olarak indiriyorum. qualcomm hs-usb qdloader 9008 (Com4) bununlailgili proğramı kurunca, select tuşuna basınca rar veya zip olarak görmüyor.
  7. R

hocam lik atabilir misisniz ?
  8. R

Teşekkürler hocam, nette rar'ı tgz'ye çeviriyorum. umarım doğru anlamışımdır :)
  9. R

Miflash 64 biti indirdim hocam, tüm driverler derken, romu ve su yu yüklesem yeterli mi
  10. R

hocam bir belirti yok, recovry de fastboot da açmıyor, titreşim, ışık, hiç bir şey yok sanki pili yok gibi, 2 saattir de şarjda evet hocam görünüyor qualcomm hs-usb qdloader 9008 (Com4)
  11. R

İyi günler. aynı sorunu ben de yaşıyorum. Le max 820 snapdragon telefonum var, daha önce miui 8 7.4 yüklemiştim, telefon gayet güzel çalışıyordu, ancak bir süre sonra arka kamera bulanık çekmeye başladı. ben de miui 8 yeni versiyon buldum, yüklemeyi yaptım, herşey gayet normal şekilde ilerledi...
Üst Alt