Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonumda şebeke problemi yoktu telefonu hızlandırmak için fabrika ayarlarına sıfırladım daha sonra başlattığımda şebeke problemi olmaya başladı (mobil veri bağlanmıyor kimseyi arayamıyorum) bunun çözümü nedir gerçekten aşırı can sıkıcı bir durum.
Sorunu deneme yanılma yoluyla çözdüm eski bir Samsung Note 3 telefonuna sim kartımı taktım orada mobil verimi çalıştırdım daha sonra oradan çıkartıp hızlıca kendi Redmi Note 8 Pro telefonuma taktığımda mobil veri sorunsuz çalışmaya başladı.
Not: Rom yüklemek çözüm olmadı.
Herkese iyi geceler bugün telefonuma paket yaptım internete girmek için mobil veriye bastığımda telefonum internete bağlanmadığını gördüm telefonumun imei sağlam sorguladım sim de sağlam insanları arayabiliyorum ya da onlar beni arayabiliyor.
Arkadaşlar MiFlash üzerinde ki altta ki kutucukta Save user data kutucuğu var buna basıp rom atsam dosyalarım korunur mu çok acil cevaplar mısınız teşekkürler
Dün telefonum bozuldu yazılım atmak istedim yazılımı indirdim global rom olarak daha sonra içinde adl setup yöntemi ile kurdum fakat tekrardan fastboot ekranında kalıyordu yazılımı kurmuyor galiba dedim daha sonra bootloader kilid varmış bunu öğrendim bootloader açma programı MiUnlock programını...
Telefonum dün durup dururken yazılımı bozuldu telefon sürekli fastboot ekranına geliyor bir türlü açılmıyor bu yüzden rom atmak zorunda kaldım fakat Xiaomitools sitesine bir türlü giremiyorum dün sabahtan beri rom atmak sadece MiFlash üzerinden mi oluyor global rom indirdim ama yükleyecek...
Normal telefonu şarja takmıştım baktım telefonun ekranı sürekli açık sonra güç düğmesine bastım kapanmadı daha sonra dedim kendi kendine kapasın bekledim kapandı tekrar açtım düzelmiş gibiydi dedim telefonu yeniden başlatayım başlattıktan sonra bir daha telefonum açılmadı tekrar tekrar yeniden...
Normal telefonu şarja takmıştım baktım telefonun ekranı sürekli açık sonra güç düğmesine bastım kapanmadı daha sonra dedim kendi kendine kapasın bekledim kapandı tekrar açtım düzelmiş gibiydi dedim telefonu yeniden başlatayım başlattıktan sonra bir daha telefonum açılmadı tekrar tekrar yeniden...