Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altta ki navigasyon çubuğunu nasıl iPhone da ki gibi yapabilirim? Altta ki siyah şerit kötü duruyor bunla ilgili bir modül var mı acaba? Forumda baktığım konuda Miui için denenmemiştir diyor. Miui için var mı acaba?
Cihaz Herşeyi ile muazzam fakat hangi romu denersem deneyim kaydırma ve scope gezinme hareketi yaparken cihaz algılamıyor. İnce bir vuruş yapılamıyor. Telefondan fazlası ile soğudum. Bunun bir çözümü yok mu bu sorunu yaşayan var mı acaba?
Son dönemlerde kullandığım çoğu romda pil sıkıntısı yaşıyorum. Rom ilk günler iyi oluyor sonra cozutuyor malesef , EU 12.0.8 , Greshann Rom , OneOs hepsini denedim. Şuan İki rom arasındayım Hellas ve Endonezya 12.0.4 Romların konularına baktım ama ayrıntılı pil kullanımı paylaşan biri bulamadım...
Bu şarj aletinden sipariş vermek istiyorum. Sizce Orjinal ürün mi görüntü den anlaşılır mı? 33 w kullanıyordum yazılar daha silik gibiydi benim kullandığımda
İkinci resim sim 1 İmei için birinci ise İkinci slota ait. İkinci slota sim takılmadı anlamına mı geliyor bu? Yani birinci süresi bitince 2.yi kullanabilir miyim?
Mi room 11.0.8 kullanıyorum stok kamerası hem gündüz hem gece aşırı kötü. Bunun bir çözümü yokmu? G cam kullanıyorum ama bazen stock kamera kullanma durumum oluyor durum aşırı vasat. Şarj için kullandığım bir rom fakat bu durum baya can sıkıcı çözümünü bilen var mı acaba?
Evolotion X 4.3 Kurdum vendorları vs ıle bırlıkte romu beğenmeyıp tekrar eskı romuma yedeklerı ıle dondum. Fakat telefon ıle arama yapmıyorum ınternete gırıyor mobıl verı uzerınden ama arama yapamıyorum. Telefonu yenıden başlatınca bır kere arama yapılıyor sorunsuz sonrasında tekrar aynı şey ile...
K20 Pro cihaz da ön kamera da bu şekilde bug oluşuyor. İlk başta dikkat etmemiştim fakat sonrasında mi9 t cihaz ile karşılaştırdığım da daha kontraslı fotoğraflar ortaya çıkıyor. Sebebi sizce nedir sizce böyle bir sorun var mı acaba? Kamera içerisinde herhangi bir toz vs göremedim.
Forumda gezmeme rağmen rom konularının altında yeterince yorum göremedim. Şuan Mi Room 11.0.8 Stabil sürümündeyim. Sorunsuz Aosp rom ya da farklı rom varmıdır? Farklı romlar denemek istiyorum. Kullandığınız önceden deneyimlediğiniz romları tavsiye alabilirim. Herkese iyi ramazanlar.