Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom daha çok taze telefonumu kişiselleştirirken şimdi mesajınızı gördüm. Uygulamaları kurmaya başlamışken son bir şans telefonu bi yeniden başlatayım belki toparlar biraz dedim. Telefonu yeniden başlattım. Bir süre bekledim, şuan akıcı şekilde kullanıyorum. :) Her şey için teşekkür ederim, bu...
4 wipe den kastınız wipe ekranında seçim yaptığımız cache vs ise wipe + format data yaptım işimi sağlama almak için :D
1627830121
Romu flashlamadan önce wipe + format data yaptım romu flashladıktan sonra format data yapmadan direkt kullanıma geçtim
Anladım hocam teşekkür ediyorum, romu yükledim şuan kullanıyorum ama bende kurulu olan revos'a göre baya kasıyor cihaz geri mi dönsem diye düşünmedim değil :) Birde ne yaparsam yapayım ana ekran görseli siyah kalıyor, son uygulamarı açınca arkada ayarladığım ekran görüntüsü duruyor fakat normal...
-Disable Dm Verity flashlıyoruz ve yeniden başlatıyoruz.
hocam bu aşama yerine en başında format data yaptım diğer işlemlerle birlikte. Romu flashladım bitti, başka bir işlem veya bu işlemi yapmama gerek var mı?
ek olarak magisk kurmadım herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Hocam uzun bir süre oldu revos adlı romu kurmuştum ama yanlış bilmiyorsam revos ve oneos aynı rom olması lazım. Çünkü revos artık oneos olarak yoluna devam edecek diye biliyordum ve telefonumda da oneos güncelleme uygulaması var bundan yola çıkarak update yapabilir miyim diye sormak istemiştim...
Yorumlarda güncellemenin geri çekildiğini gördüm, arkadaşlar miui 12 revos kullanıyorum ancak custom rom kullanmak istemiyorum. Sizce global rom mu hindistan romunu mu kurmalıyım. Ek olarak güncelleme geri çekildiyse konu içerisindeki linkten ben gene kurulumu mu yapayım mı bekleyeyim mi sizce?
Peki hiç uğraşmadan fabrika hali gibi olması için ne yapmam gerekli? Yani bundan ortalama 2 3 hafta önce hiç rom atmamıştım cihaza bl kilidi kapalıydı hiç müdahale etmemiştim. Güncelleme geldikçe bildirim geliyordu ayarlardan direkt yüklüyordum güncellemeyi. Cihazı tekrar o hale getirmem için ne...
OTA Güncellemesi almak için miflash ile mi kurmam gerek? Soruma tam olarak cevap alamadım bir kaç gündür bu yüzden tereddütteyim.
BL Kilidi Açık + TWRP Yüklü + RevOS miui12 kurulu cihazımda
Soru: TWRP'den bu romu kurduğumda OTA güncellemeleri alır mıyım?
Soru2: Mi flash ile bu romu kurduğumda...
OTA güncelleme alsın istiyorum hocam aslında twrp de gidebilir telefonum normal fabrika çıkışı gibi olsun istiyorum. Son sürüm global derken miui 11 mi miui 12 yani bu konudakini mi kast ettiniz hocam
1603987612
BL kilidi ve twrp alıp almaması konusunda bir etken mi peki hocam
Hocam cihazımda custom rom ve twrp yüklü. Revos miui12 yüklüydü, ben komple orjinal fabrika çıkış haline dönmek istiyorum. Kararlı miui12'yi beklemeli miyim? Bunu TWRP den kursam cihaz global güncelleme alır mı? Ek olarak komple fabrika çıkışı orijinal haline dönmem için ne yapmam gerekir?