resatozdemir kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru Mi band 5 nfc için çin hesabı

inşallah yakın zamanda tam anlamıyla kullanmaya başlarız
  2. R

bu kötü bir durummuş, belki dedim Rfid olan kartları okutursam bari şirkete girişlerde sürekli kart okutmak yerine kullanabilirdim. 1597233048 teşekkür ederim
  3. R

Merhabalar, Meşhur çin sitesi üzerinden nfc versiyonlu mi band 5 aldım ve nfc özelliği olan erişim kartı ve toplu taşıma kartı seçeneklerini kullanmak istediğim zaman bana bir çin hesabı açmamı ve bu hesap üzerinden bağlanmamı söylüyor. Çeşitli sitelerden sahte çin numarası bularak hesap açtım...
  4. R

Rehber Mi Band 5 Orijinal Yazılımlar

henüz cihaz elime ulaşmadı, şu anda gümrüğe girmiş bulunmakta tahminimce 1 hafta geçmeden elime ulaşmış olur. NFC li aldım ama sanırım ülkemizde kullanılmıyormuş. benim için tek avantajı ucuza almış olacağım anlamına geliyor :)
  5. R

Rehber Mi Band 5 Orijinal Yazılımlar

gittik çinden nfc li olanı aldık ama keşke global alsaymışım. Kandaki oksijen değerini ölçmüyormuş, bir miktar üzdü bu beni
  6. R

Soru Mi band 5 alınmalı mı ?

Merhabalar, büyük bir aliexpress kuponum vardı ve 21 haziranda iptal olacağı için mi band 5 nfcli versiyonundan 2 adet satın aldım. Biraz araştırdım fakat net bir cevap bulamadım. Çin versiyonunda Türkçe kullanma olasılığımız 0 mıdır ? yoksa ileride bir güncelleme alabilir mi ? eski kullanıcılar...
Üst Alt