Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu kötü bir durummuş, belki dedim Rfid olan kartları okutursam bari şirkete girişlerde sürekli kart okutmak yerine kullanabilirdim.
1597233048
teşekkür ederim
Merhabalar,
Meşhur çin sitesi üzerinden nfc versiyonlu mi band 5 aldım ve nfc özelliği olan erişim kartı ve toplu taşıma kartı seçeneklerini kullanmak istediğim zaman bana bir çin hesabı açmamı ve bu hesap üzerinden bağlanmamı söylüyor. Çeşitli sitelerden sahte çin numarası bularak hesap açtım...
henüz cihaz elime ulaşmadı, şu anda gümrüğe girmiş bulunmakta tahminimce 1 hafta geçmeden elime ulaşmış olur. NFC li aldım ama sanırım ülkemizde kullanılmıyormuş. benim için tek avantajı ucuza almış olacağım anlamına geliyor :)
Merhabalar,
büyük bir aliexpress kuponum vardı ve 21 haziranda iptal olacağı için mi band 5 nfcli versiyonundan 2 adet satın aldım.
Biraz araştırdım fakat net bir cevap bulamadım. Çin versiyonunda Türkçe kullanma olasılığımız 0 mıdır ? yoksa ileride bir güncelleme alabilir mi ?
eski kullanıcılar...