Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben Doğu da çalışıyorum. Benim telefonuma yazılımsal kayıt yapıldı. Yazılımsal kayıt için zaten kilidi açmak, dpf pro ile rootlamak, eng romla da ımei işlemini halletmek gerekiyor. Yani işlemin bir ayağı olduğu için bana biraz ucuza geldi. Bunu belirtmeyi unutmuşum
Romu yaparsaniz zevkle denerim hocam. Ama güncellik için hyperos 3 u seçmeniz daha mantıklı. EEA olarak stable vardı galiba. Kilit için de uğraşmayın verin 500 lira açsınlar. Ben kayıt esnasında actirmistim
1764683644
Bu arada deodexed bir rom yakışır size 😂
Anladım hocam, valla ben dayanamayıp global e gelen güncellemeyi yaptım. Sıfırlama yapmadığım halde beklentimden iyi. Pil konusu şu an normal. Bunu da deneyebilirsiniz. Global 3.0. 5
Hocam daha da detay vereyim. Kilit açılıp eng rom atıldı ve dpf pro ile rootlanip halledildi. Galiba dediğiniz gibi yazılımsal kayıt. Güncelleme sonrası ımei giderse ne yapmamız lazım. 1 hafta önce yapıldı bunlar