RequiemKarqa kullanıcısının son içeriği

1. RequiemKarqa

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Yetkili hesaba ihtiyaç var 1764699070 Hayırlı olsun güzel bir rom geliyor mu? 😂
  2. RequiemKarqa

Yardım Bonusflaş ve paraf mobil girilmiyor

Hocam parafi nfc ile kullanmak için neler yaptım neler. O uygulama sıkıntılı bir uygulama. Bankamı değiştirip sorunu kökten çözdüm.
  3. RequiemKarqa

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam ben Doğu da çalışıyorum. Benim telefonuma yazılımsal kayıt yapıldı. Yazılımsal kayıt için zaten kilidi açmak, dpf pro ile rootlamak, eng romla da ımei işlemini halletmek gerekiyor. Yani işlemin bir ayağı olduğu için bana biraz ucuza geldi. Bunu belirtmeyi unutmuşum
  4. RequiemKarqa

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Romu yaparsaniz zevkle denerim hocam. Ama güncellik için hyperos 3 u seçmeniz daha mantıklı. EEA olarak stable vardı galiba. Kilit için de uğraşmayın verin 500 lira açsınlar. Ben kayıt esnasında actirmistim 1764683644 Bu arada deodexed bir rom yakışır size 😂
  5. RequiemKarqa

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Anladım hocam, valla ben dayanamayıp global e gelen güncellemeyi yaptım. Sıfırlama yapmadığım halde beklentimden iyi. Pil konusu şu an normal. Bunu da deneyebilirsiniz. Global 3.0. 5
  6. RequiemKarqa

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Aslında stable versiyonu kullanmışsıniz hocam. Bu kadar bariz fark olması üzücü gerçekten
  7. RequiemKarqa

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam sürüm 3.0.5 miydi
  8. RequiemKarqa

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Çok teşekkür ederim hocam. Şarj benim için olmazsa olmaz. Biraz daha beklemek en iyisi o zaman
  9. RequiemKarqa

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam son fikriniz nedir acaba sizin yorumlarınıza göre kuracağım fastboot ile
  10. RequiemKarqa

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam son fikriniz nedir? Cihazım yazılım kayıtlı. Fastboot ile Avrupa romunu kuracağım diyeceklerinize göre
  11. RequiemKarqa

Soru Hyperos 3. 0 ve Server kaydı

Ota dan gelir
  12. RequiemKarqa

Soru Xiaomi 15T Pro hk.

Neden geri döneceksiniz hocam
  13. RequiemKarqa

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Hocam daha da detay vereyim. Kilit açılıp eng rom atıldı ve dpf pro ile rootlanip halledildi. Galiba dediğiniz gibi yazılımsal kayıt. Güncelleme sonrası ımei giderse ne yapmamız lazım. 1 hafta önce yapıldı bunlar
  14. RequiemKarqa

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Hocam telefonum 15 t pro, telefoncum Server kayıt yöntemiyle xiaomi olmayan iki ımei atmış. Bu nasıl olabiliyor? Sorun teşkil eder mi
Üst Alt