reqi kullanıcısının son içeriği

1. reqi

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

Merhaba poco x3 nfc için hangi romu önerirsiniz ?
  2. reqi

MIUI 12 Poco X3 NFC Xiaomi.Eu Stabil Rom 12.0.4.0.QJGMIXM

Yaptım teşekkürler ama eu stabil 12.5.1 sürümü kurdum uygulamalarda hafif kasmalar oluyor. En iyi sürüm hangisi acaba?
  3. reqi

MIUI 12 Poco X3 NFC Xiaomi.Eu Stabil Rom 12.0.4.0.QJGMIXM

Merhaba bende global 12.0.7 yüklü. Direk TWRP üzerinden bu romu yükleyebilir miyim ? Yoksa Mi Flash ile mi yükleme yapmam lazım ?
  4. reqi

Recovery Poco X3 NFC (Surya) Tek Tuş TWRP ve Root

Dosya sorunu çözüldü magisk kurdum fakat bende minimal adbde takıldım komutları telefonum algılamıyor..
  5. reqi

Bu diag port açmak için işe yarayacak mıdır ? "Su" komutunu cihazım algılamıyor.
  6. reqi

Çözüldü TWRP'de dosyalar şifreli

Dün gece format data ile sorun çözüldü ama daha sonra diag port açarken "su" komutu verince cihaza onay bildirimi gelmiyor burada takıldım bu seferde...
  7. reqi

Valla ne yapacağım bilemiyorum imei repair yapmam lazım umarım detaylı bir şekilde yardım edebilecek biri çıkar. Salak gibi güncelleme yaptım keşke kutudan çıktığı gibi bıraksaydım.:D
  8. reqi

Bir de açıklasanız daha iyi olurmuş sanırım. Yani bu nedir ne yapmam gerekiyor ?
  9. reqi

Yardım TWRP sonrası dosya isimleri

Cevap için teşekkürler format data ile sorun düzeldi. Diag port açarken "su" komutunda takıldım bu seferde telefonuma onay gelmiyor..
  10. reqi

Android 10 a nasıl dönebilirim ?
  11. reqi

TWRP den format data yaptım düzeldi sonunda kendine geldi. Bu sefer adb fastboottan diag port açarken su komutunu yazınca izin ver seçeneği gelmiyor deli olacağım ya
  12. reqi

Valla 2 saattir uğraşıyorum format data yaptım olmadı nasıl olacak bilmiyorum canımı sıktı bu iş..
  13. reqi

Yardım Twrp sifreli dosyalar

poco x3 nfc cihazımda twrp de dosyalar sifreli nasıl çözebilirim wipe den format data yaptım olmadı..
  14. reqi

Çözüm yok mu yaa?
Üst Alt