Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben hiç rom vs yüklemedim telefona nasıl olur bilmem. Note 8 pro kullanıyorum aldığımdan beri aynı, güncelleme gelmiyor artık. Custom rom yükleme nasıl yaparım? Güvenilir mi?
Kullandığınız yazı tipi adı nedir hocam. Bu arada elinize sağlık çok beğendim.
1680569429
Birde hocam şu 2.fotodaki duvar kağıdını alabilir miyim ? Animasyon olmayan.
Note 8 pro güncellendi. Kendi kendine acılıp kapanıyor ne biçim telefon. Ben buna rom mom nasıl yüklerim. Hiç bişey bilmiyorum sıfırdan nasıl yuklucem. Pixel falan yapmak istiyorum MIUI arayüzü berbat temalarda berbat hoşuma gitmiyo
Simdi ben redmi note 8 pro kullanıyorum hiç rom falan atmadım telefona yüklesem nasıl bir yol izlemeliyim ve bu rom olayı ne işe yarar. Telefonu dahamı hızlı calıstırıyor. Telefonun sarjı cabuk bitmeyede basladı :(
Merhaba. Şimdi gmail hesabım mevcut fakat onun yerine yeni bir outlook hesabı aldım. Outlook hesabıyla mevcut bir gmail hesabı açtığımda tek bir hesap olarak mı sayiliyor. Mesela gmail olan maile outlookada mi gelir.