reposible kullanıcısının son içeriği

1. R

Rehber Bootloader Unlock Redmi Note 3 Resimli Anlatım

Merhabalar, Flash tool programında download yapmadan önce, Scatter-loading file dan MT6795_Android_scatter.txt dosyasını seçerken altta beliren yeşil beyaz satırlarda bulunan preloader,ık,boot,recovery,recro..vb satırlarının yanındaki kutucuklar boş geliyor acaba bunların hangilerini...
  2. R

Rehber Redmi Note 3 Bootloader Açmadan TÜRKÇE Rom Yükleme Anlatım

kiliti az önce denedim %100 bitti ve unlock oldu.. nasıl yaparım tam bilmiyorum tarifli bir anlatımı var ise yapabilirim. ilginize teşekkür ederim.
  3. R

çok teşekkür ederim ilginize, emeklerinize sağlık dün garip bir şekilde aynı işlemi tekrar yaptım sonra açma kapama tuluna bastım ekran geldi. ancak ben "HMNote3_6.1.29 by JamFlux" bu romu kurmuştum kamera yı kullandığımda çektiğim fotoğraf tine sol ekrana düşüyor ama açmıyor. farklı bir rom mu...
  4. R

evet varmış şimdi farkettim.. 1532 versiyonunda denedim ancak bu seferde predolader tikini kaldırmayı unuttum kırmızı bar geldi sonra aygıt yöneticisi çalıştı sarı bar gelmedi sonra açayım dedim o anda aklıma geldi preloader tikini kaldırmadığım. tekrar denedim preloader tikini kaldırdım...
  5. R

SP_Flash_Tool_v5.1548.00 önce bunda demedim olmadı SP_Flash_Tool_v5.1628_Win bunda denedim aynı hatayı verdi SP_Flash_Tool_v5.1352.01 de olmadı malesef başka bir çözüm yolu deneyen varmı acaba..
  6. R

merhabalar, bu hatayı alan olupta çözebilen oldumu acaba...
  7. R

bu driver ları indirebileceğim bir site veya link varmı ?
  8. R

ilginiz için teşekkür ederim ancak olmadı. telefonda fastboot kısmında değilde normal usb yi taktığımda hala diğer aygıtlarda redmi note tanımamış görünüyor.
  9. R

arkadaşlar merhaba bende de redmi note 3 var acaba kaçırdığım birşey mi var die kaç kez bu konuyu baştan sona okudum bilemezsiniz ama bir türlü olmuyor birincisi unlock bir türlü yapamadım % 50 de kalıyor, yapamadım bir türlü. o arada aygıt yöneticisinden bakıyorum android ADB Inferance...
  10. R

Yardım başlangıç ekranında takılı kaldı

Tamam bilgisayardan indirmeye başladım.. Bilgisayardan indirdikten sonra telefona yükleyeceğim. sonra sizin tarifiniz gibi adım adım kurmaya çalışacağım. çok teşekkür ederim. elinize yüreğinize sağlık.
  11. R

sevinirim.. ama nasıl yükleneceği nasıl, kurulacağı hakkında hiç bilgim yok.
  12. R

hiç anlamıyorum vallahi. ilk açtığım gibi hiçbir değişiklik olmadı, birazda korkuyorum telefonu havaya uçururum diye :)
  13. R

Çok çok çokk sağolun, hemen ekran menüsü gelmedi 2 dk ya yakın bekledim. Tam olmadı diye düşünürken bekledim ve ekran MİU7 yazılımı ile dil seçeneklerinden başladı. tekrar çok teşekkür ederim.zamanınızı aldım. neden olduğunu anlamadım ama bundan sonra yaşlı modumu tövbe.:)
  14. R

evet 4'ünüde dediğiniz gibi yaptım. geri aynı menüye geldi sonrasında power off mu yapmalıyım kusura bakmayın başınızı çok ağrıttım..
  15. R

Teşekkür ederim yazdıklarınızı aynen tekrarladım 4 seçenek çıktı reboot wipe@reset install update.zip to system power off install update.zip to system mi seçmeliyim ?
Üst Alt