remzicandalkilic kullanıcısının son içeriği

1. remzicandalkilic

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJZMIXM [ Android 11] İndirme Bağlantıları

Yurtdışı Note 9 pro kullanan arkadaşlar güncelleme sonrası bir sıkıntı yaşadı mı IMEI konusunda? Deneyen arkadaşlar yazabilir mi? IMEI repair yapılmadı henüz telefona kararsız kaldım kurup kurmamak arasında
  2. remzicandalkilic

Soru Yurtdışı Redmi note 9 pro güncelleme?

Merhaba, cihazım note 9 pro. Yakında IMEI repair yapılacak ve bootloader kilidi haliyle açık durumda. Yeni gelen android 11 güncellemesini yaparsam bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Yapan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi acaba?
  3. remzicandalkilic

Yardım IMEI Note 9 Pro

Merhaba, Redmi Note 9 Pro cihazını Ekim ayından beri kullanıyorum. 2. Sim yuvasına takılıydı kartım. Sanırım bugün itibariyle IMEI kayıt süresi dolmuş. Hizmet alamıyorum. 1. Sim yuvasına kartımı takıp kullanmaya devam etmem mümkün mü bir süre daha? Ek olarak IMEI kayıt süresinin dolmuş olması...
  4. remzicandalkilic

Yardım Bootloader kilidi açılmıyor

Alında 208 saatlik bekleme süresinde hiçbir şey yapmamıştım ona rağmen bahsettiğim hatayı verip 155 saat ekledi. Bekleyeceğim süre dolana kadar yine olmazsa mail atmayı düşünüyorum
  5. remzicandalkilic

Yardım Bootloader kilidi açılmıyor

İlk kilit açmayı denediğimde 208 saat gibi bir süre vermişti. Süre dolunca tekrar denedim ve bugün 155 saat daha verdi. Böyle bir hata mesajı veriyor; "and do not add your account in miui again otherwise you will wait from scratch". Daha önce karşılaşan oldu mu bu durumla?. Yardım ederseniz...
Üst Alt