Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle rus romu hocam. 14 ultra cihazıma ilaç gibi gelmişti. Ekran süresi artmıştı, kullanım daha akıcıydı, telefonda daha az ısınıyordu. Hem mahremiyet tarafında da artıları oldugunu düşünüyorum bu rom un. Xiaomi.eu rom da kurabilirsiniz ama ben rus romu taraftarıyım.
1751795417
hocam...
Canlar arkadaşımın telefonu redmi 12c ye lineage os android 14 kurmuştuk. Bunun üzerine cihaza imei repair işlemi yapıldı lineage os varken. Sonrasında ise cihaza android 15 gelmiş. OTA yapamazsınız diyor. Recovery den kurmamız lazım fakat şöyle bir durum var. Telefona magisk ile rootlamıştık...
hyper os 2 den sonra çin vatandaşı kimliği ile doğrulama geldi. aklınızda bulunsun ona göre hyper os 2 çin cihazı almayın. ben aldım dert üstüne dert :)
1751794647
hyper os 2 ile gelmeyen her cihaz açılıyor diye biliyorum. ama almadan ncunlock üzerinde açma veya global convert servisi var mı...
Cin hesabi ile globali, global hesapla cini acamazsiniz hocam. Global hesap acin community giris yapin 1 ay sonra bl izni alirsiniz 3 gun sonra da acarsiniz.
1751606812
Bu arada hocam cin hesabinizin kimlik dogrulamasi yapildi mi ? Ya da cin bl acabiliyor mu?