Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O ne işe yarıyor hocam ?
eyvallah ben birkaç modu denedim 5 ve 6 hiçbirinde ön kamera hdr çalışmıyor. sadece birinde biraz daha aydınlık çeken bulmuştum ama kaybettim hangisiyse. birini yükleyince o gitmiş çünkü
Hocam karanlıkta işe yarıyor orası yadsınamaz ve gündüz fotoları daha keskin çıkıyor kamera kalitesi bariz artıyo onun dışında bi gece modu war o bi efsane zaten.
bence bizim telefonlarda gerek war buna. hdr+ çalışmadı demiştim ama eis enable kısmınıda yapınca çalıştı.
ön kamera çalışsa keşke...
Ah hocam telefonu çökertmeden önce nerdeydin sen. Orange foxu buldum çoktan ama telefon çöktü herşey gitti.
Peki miui 10da düzgün çalışan camera2api google camera falan var mı bildiğiniz. Bende sadece night sight modu düzgün çalışıyor. HDR+da sadece daha net resimler çekiyor. hdr+ bi türlü...
Arkadaşlar
[Tools] Tool Fix TWRP minta Password & Internal Error 0 MB - Tips dan trik - Mi Community - Xiaomi
Burdaki işlemi uyguladım ve telefon açılış ekranında kaldı bu sefer yükleniyor hareketli logoda dönüyor ekranda ama açılmıyor.
MiFlash ile "save user data" seçeneğini işaretleyip...
rwrp ile girdiğimde magisk yükledi yalnız telefon bootladerde kaldı.
acaba bu batik recovery camera2apiyi kendi içinde barındırıyosa yüklesem gene başlangıç ekranda kalır mıyım
Hocam sizin içinde ek bilgi olsun bu şekilde açılmazken miflash ile aynı sürümü save user data yapınca cihaz eski haliyle açılıyo. şu an cihazım açık yedek alabilirim yalnız bütün yedekleme yardımcıları eksik yedek alıyor sanırım.
benim tek derdim camera2api. yoksa root falan derdim yok...
Arkadaşlar twrp yüklediğim zaman depolama alanı 0 olarak gözüküyor ve telefon dahi açılmıyor. Bu durumu ancak root yaparak aşabiliyor muşuz fakat root içinde yine twrp lazım (alternatif yol bilen lütfen yazsın)
Root olmasada olur hatta daha iyi olur benim tek istediğim camera2.api enable yapıp...