Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Örnek 0212 veya 0850 numraların ön eklerini engelliyordu. Bir haftadır yabancı numaralar yine arıyor. Numarayı engelliyorum aramalardan yine arıyor. Öneriniz varmı? Teşekkürler
Çift simkart vardı telefonda ikisinide etkinleştirdim uğraştırsada. Telefonu yeniden başlattığımda bu uyarı çıkıyor ve kapanıyor. Sms lerden gitmiyor da. Eski hattımı kapattığım için yeni hattı kullanıyorum.
Google play da yok cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorum. İnternetten indirmek istedim onlarda yüklenmiyor hiçbir şekilde. Xapk diye birşey çıkmış telefon desteklemiyor. Xapk installrr indirdim çöküyor program...
Elimdeki hızlı şarj kablosu hızlı şarj etmiyor. Aliexpress den aldığım çevirici ve hızlı şarj adaptörünün yanında gelen kablo ile şarj edebiliyorum.
İnternette ve miu türkiyede varsa almak istiyorum. [emoji33]
Telefonumda dışarıdan gelen mesajları engelliyorum. Engellenen mesajlara baktığımda kimden geldiğini ve içeriğini görebiliyorum. Ama bugün bankamdan gelen mesajı okumak istediğimde içeriği göremedim. Özet kısmında bir kısmını görebiliyorum fakat üzerine geldiğimde mesaj yok..
Kayıtlı...
Az önce youtube girdim. Sonra yukarıdan bildirime bakmak istedim. Hata verip çöktü. Tekrar denedim yine aynı; custom rom kullanıyorum ilk defa böyle bir hata verdi. Güncelleme yapalıda çok oldu. Sorunu yeniden başlatıp çözdüm. Umarım tekrar olmaz [emoji51]