reklam80 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Numara Engelleme Çalışmıyor

Örnek 0212 veya 0850 numraların ön eklerini engelliyordu. Bir haftadır yabancı numaralar yine arıyor. Numarayı engelliyorum aramalardan yine arıyor. Öneriniz varmı? Teşekkürler
  2. R

Soru Simkart Etkinleştirme Uyarısı

Çift simkart vardı telefonda ikisinide etkinleştirdim uğraştırsada. Telefonu yeniden başlattığımda bu uyarı çıkıyor ve kapanıyor. Sms lerden gitmiyor da. Eski hattımı kapattığım için yeni hattı kullanıyorum.
  3. R

Çözüldü Ekranda Mavi Çerçeve Problemi

Ekranda aynı yere birden fazla tıkladığımda zoom yapıyor.Bunu nasıl kapatabilirim.Geliştirici seçeneklerinde birşey bulamadım.
  4. R

Soru Amazfit pace Adımsayar Çalışmıyor

Bugün birkaç defa dışarı çıktım eve geldim adımsayar 0 da sürekli. Bu sorunu yaşayan oldu mu?
  5. R

Yardım Netflix Telefona Yükleyemiyorum

Google play da yok cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorum. İnternetten indirmek istedim onlarda yüklenmiyor hiçbir şekilde. Xapk diye birşey çıkmış telefon desteklemiyor. Xapk installrr indirdim çöküyor program...
  6. R

Yardım Turkcell Yıldız Servisleri Çalışmıyor!

En kolay olanı +123# bile çalışmıyor.Telefonumlamı alakalı turkcelli aramam mı gerekiyor?
  7. R

Soru Sağlam Type-c kablo

Sipariş geçtim teşekkürler
  8. R

Soru Sağlam Type-c kablo

Elimdeki hızlı şarj kablosu hızlı şarj etmiyor. Aliexpress den aldığım çevirici ve hızlı şarj adaptörünün yanında gelen kablo ile şarj edebiliyorum. İnternette ve miu türkiyede varsa almak istiyorum. [emoji33]
  9. R

Soru Engellenen Mesajların İçeriğini Göremiyorum

Telefonumda dışarıdan gelen mesajları engelliyorum. Engellenen mesajlara baktığımda kimden geldiğini ve içeriğini görebiliyorum. Ama bugün bankamdan gelen mesajı okumak istediğimde içeriği göremedim. Özet kısmında bir kısmını görebiliyorum fakat üzerine geldiğimde mesaj yok.. Kayıtlı...
  10. R

Çözüldü Telefon Hızlı Şarz Olmuyor!

Sanırım xaomi orjinal kabloda sıkıntı var.Başka bir micro usb kablonun ucuna dönüştücü taktım ve şuan hızlı şarj ediyor.
  11. R

type-c kablosunun ucunda ısınma hissettim ama adaptöre bakmadım.
  12. R

İki tane Quick Charge 3.0 cihazla denedim. Hızlı şarz oluyor yazısı çıkıyor ama şarz etmiyor.Garantisi olsa bile göndermek istemiyorum.
  13. R

Yardım Bildirimler görüntülenmiyor?

Az önce youtube girdim. Sonra yukarıdan bildirime bakmak istedim. Hata verip çöktü. Tekrar denedim yine aynı; custom rom kullanıyorum ilk defa böyle bir hata verdi. Güncelleme yapalıda çok oldu. Sorunu yeniden başlatıp çözdüm. Umarım tekrar olmaz [emoji51]
  14. R

Mod Mi Router (WiFi) 4.0.9 Türkçe

Ağdaki isimleri düzeltme yapıldımı?
  15. R

Soru Ses Yankısı

Telefonda konuşurken karşı taraftan sesimi tekrar duyuyorum. Sorun nereden kaynaklı bilen duyan var mı?
Üst Alt