reisbey37 kullanıcısının son içeriği

1. R

Uygulama Redmi Note 8 Sms Mms

Garanti dışı olmaması için rom denemedim
  2. R

Uygulama Redmi Note 8 Sms Mms

Merhabalar. Redmi Note 8 cihaz aldım eski cihazımda Xiaomi markaydı fakat sms ve mms konusunda MIUI sms uygulaması note 8 de yok Google sms uygulaması kullanmakta buda benim hiç hoşuma gitmedi.Konuyla ilgili olarak klon uygulama sistemi ile Miui mesaj uygulamasının son sürümü klonladim...
  3. R

WP Aero

uygulamayı uzun süredir bende kullanıyorum fakat şarj tüketimi fazla. bunun dışında çok iyi
  4. R

Çözüldü [Çözüldü] Mi5Pro Kronik Adb/Usb bağlantı sorunu

Aynı sorun redmi pro cihazımda var ve sizin öneriniz kesin çözüm.Teşekkürler
  5. R

Yardım USB Çalışmıyor PC Görmüyor

teşekkürler kesinlikle bu sorunun sebebi flex kablo flex kablo temin edemedim fakat önerdiğiniz sayfada ki çözüme bakarak flex kabloyu ters bağladım yani şarj soket kısmındaki ucu ile anakarta bağlı ucların yerlerini değiştirdim pc de usb bağlandı görüntü fakat sadece denemek için yaptım...
  6. R

Bunu daha önce forumda gördüm ve denedim buda olmadı ve elimde Mi A1 cihaz var onda hiç sorun olmadan aynı pcde bağlantı oluyor benim redmi pro hiçbir tepki vermiyor 1566564654 Kablo konusunda evet inanın 5 adet orijinal kablo dahi denedim hiçbir tepki yok
  7. R

Bu sorun benim redmi pro 3/64 telefonumda aynı şekilde PC telefonumu görmüyor daha önceleri bağlantıda sorun yoktu her ne olduysa şimdi hiçbir şekilde bilgisayar görmüyor şarj soketini değiştirdim gene olmadı format attım farklı sürümü denedim hiçbiri olmadı. Mtp modu telefonda yok gibi sanki...
  8. R

Rehber TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

Emeğiniz için teşekkür ederim çok yararlı oldu
  9. R

Yardım redmi pro 3/64 hk.

merhaba redmi pro 3/64 gb cihazıma orjinal rom yükledim daha önce xiaomi.eu_multi_HMPro_V8. rom yüklü ve rocovery kısmı twrp idi türkçe dil olarak kullanıyordum sıfırlamadan sonra birdaha fastboot modda twrp yükleyemedim yardımcı olabilen yada yapmam gereken nedir telefon çin romda şuan...
Üst Alt