Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cihaz çin romu miui 12.5 süper duvar kağıdı ayarladığımda duvar kağıdı aciliş kapanış falan okey ama launcher yani uygulama açılış kapanış kontrol merkezi falan gibi arayüzler kasiyor. Sistem eski biliyorum ama şimdiden teşekkürler (cihaz rootlu değil)
Hocam o ayar tüm miui sürümlerinde çıkıyordu belki de Hyper 2 ile ilgilidir eğer ayarı yaptınız ama birşey değişmediyse uygulamalardan launcher cache silip force stop yapmak gerekiyor bundan sonra amiral gemisi launcher özelliklerini aktif ediyor (başka bir seçenekte Apk Mirror sitesinden sistem...
Biraz fazla alakasız ama geliştirici seçeneklerinden "Disable HW overlays" adlı ayarı etkinleştirmeyi dener misiniz? Kullandığım bazı telefonlarda ekran simülasyonunu CPU değil sadece GPU bazlı çalıştırarak bazı sorunları çözdüğümü hatırlıyorum
Bootloader kilidini açıp açmadığınızı belirtmemişsiniz eğer açtıysanız ve cihaz fastboot moduna giriyor ise Mi flash tool kullanarak telefonun kendi romunu tekrar flashlayin
Otomatik parlaklık özelliği açıkken acaba telefonun üst tarafındaki sensorleri yanlışlıkla elinizle kapatıyor olabilirsiniz. Ekran ayarlarını tekrar kontrol edin
Arkadaşlar root iznine gerek yok Play Store'dan SetEdit uygulamasını indirin ve devicelevellist diye bir bolum var onu v:1,c:3,g:3 yapıyoruz, resmi telefonlara blur özelliği geliyor ve çoğu xiaomi de animasyonlar iyileşiyor ayrıca 4x7 gibi seçenekler geliyor. Ben şahsi olarak v:1 değil v:2...