Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar
Elimde Mi mix 2 cihazım var. sarj portu bozuldu yenisini aldım ancak buda veri aktarımı desteklemiyor ve ne yaptı isem pc den görmüyor (sadece sarj ediyor)
cihazda custom rom yüklü ve ismini bilmediğim bir recovery var.
cihazda TWRp yüklemek ve sonrasında rom yüklemek...
Arkadaşlar Selamlar
Mi mix 2 sarj bordu arızalandı netten yenisini aldım ancak veri baglantısını desteklemiyor, sadece sarj ediyor bu nedenle işime yaramadı. Orjinal satan yerler var ama onlarada güvenemedim. Elinde parça olarak bu karttın orjinalinden çıkma olan var mı?
yada orjinal kart...
Arkadaşlar selamlar
mi community 5.3.31 versiyonuna bl açma alanı eklendi. community'e 30 gün + üye olma şartı ile hesap bölümüne bl kilidi açma talebi geliyor
Şartlar
mi community 5.3.31 versiyonu olmalı
30 + günlük üyelik
Mi hesabı ile giriş yapılmalı (telde de bu mi hesabı olmalı)
basvuru...
Sorunsuz demiştim düzeltiyorum. Bölge secenekleri çinde sabit kaldı. onuda MIUI_region_fix.zip (ekte) dosyasını twrp ile yükleyerek cust'i güncelledim oda düzeldi.
Bölge secenekleri çinçe olmasının fark edebildiğim tek olumsuz yanıyerli tema indirme programının çince olmasıydı. oda bu sayede...
Selamlar
https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi-mix-2-twrp-3-3-1-1003-tek-tus-yukleme-araci.57595/
Başlığında yöntemle biraz önceMiui 11.0.3.0(PDEMIXM)'ya sorunsuz şekilde twrp ve magisk kurdum.
Selamlar
telefonumda özelleştirilmiş rom vardı (havoc rom v9) üzerine Miui 11 kurmak istediğimde telefon boot-loop a düştü. sonra wipe yaparak da denedim ama olmadı.
bu gibi özelleştirilmiş romların üzerine nasıl yükleme yapacağız yardımcı olabilir misiniz?