regedit1 kullanıcısının son içeriği

1. R

Soru Ekran düzeni bozulması

Merhaba arkadaşlar ekran düzenini değiştirip sık kullandıklarımı ana ekrana ekliyor, benzer uygulamaları grupluyorum ancak bir süre sonra kendisi değişiyor. Ana ekran düzenini kilitlemeyi aktif ettim yine aynı sorun oldu. Son gelen güncellemeden sonra bu sorun başladı. Başına gelen yada çözümünü...
  2. R

Çözüldü İnstagram kamera sorunu

Link alabilir miyiz Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. R

InstAero

Bir sorun mu var. İnstagram sürekli olarak duruyor hatası vermeye başladı Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. R

Yardım instagram

Sorun sanırım sadece redmi note 7 de var. İnstaero yada eski srüm yükleyerek düzeliyor Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. R

Yardım Sım Aktivasiyon Yüzünden Fatura Şişiyor

Sanırım ben internette araştırıp numaranın başına +9 eklemiştim ve doğrulamayı yapmıştı ve artık kapayıp açınca sms atmıyordu artık Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. R

InstAero

Merhaba, özellikler gayet güzel ve kullanışlı. Güvenlik konusunda tedirgin olmuyor değilim ancak emek var belli. Teşekkürler emeği geçenlere. Birde uygulamayı karanlık moddan çıkartamıyor muyuz? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. R

CraweL ile yaptığım mesajlaşmdan sonra instAero ile sorun düzeliyor ve kullanıcıya birçok kolaylık sağlıyor. Uygulama forum içerisinde mevcut. Bilgilerinize Yardım ve ilgisi için CraweL teşekkürler Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. R

Şuan hiçbir hesaptan arama yapılmıyor. Sorun telefonda olduğu netleşti ama halen çözüm yok arkadaşlar Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. R

Up Sorun devam etmekte çözüm bula bilen oldu mu acaba Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. R

İletişimde kalalım. Sorun bire bir aynı Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. R

Yok mu arkadaşlar başına gelen çözüm bulan ? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. R

Evet farklı hesap denediğimde sorun yok. Sadece kendi hesabımda ve bu sorun. Hesapta da diyemiyorum. Çünkü başka telde denedim ve orda arama yapılıyor Diğer uygulamalarda karşılaştığım bir sorun yok Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. R

Çok araştırdım ama çözemedim. Çözüm bulursanız paylaşır mısınız? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. R

Telefonu fabrika ayarlarına dönderdim ama sorun düzelmedi. Hesabı başka telefonda açtığımda da sorun yok. Hesap ve telefon birleşince sorun yaşanıyor [emoji849] Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. R

Çözüldü Instagram görüntülü konuşma sorunu

Merhaba arkadaşlar, Kullandığım Instagram hesabında görüntülü konuşma başlattığı da kamera kapalı görünüyor, açmak için kamera simgesine tıklasamda açılmıyor. Açmak için kamera simgesine dokunduğum anda ön arka kamera arası geçişi sağlayan tuş görünüp kayboluyor. Göründüğü anda yakalayıp...
Üst Alt