refikcelti kullanıcısının son içeriği

1. refikcelti

Yardım Kontrol Merkezi Özelleştirme ?

hayır mümkün değil maalesef
  2. refikcelti

Yardım Xiaomi Cloud Özel Albümü Yedekliyor Mu?

soru güncel arkadaşlar. Ben de soruyorum.
  3. refikcelti

Yardım Fastboot mod açılmıyor

teşekkürler dostum ama maalesef gereken driverları 2 kere arka arkaya kurdum. ilk defa yaptığım bir işlem değildi bu. ama bu sefer windows 10'dan mıdır yoksa mi mi flash programının eskiliğinden midir bilemiyorum ama fastboot modunda iken otomatik reset atıyor telefonum. ve normal olarak...
  4. refikcelti

MiFlash Programı Telefonumu Görmüyor

fastboota alıyorum teli. mi flash programında refresh yapıyorum ama telefonu görmüyor maalesef. ve bir süre sonra fastboot modunda iken oto reset atıp telefon normal olarak açılıyor.
  5. refikcelti

Yardım Fastboot mod açılmıyor

fastboot moda alıyorum. mi flash programında refresh diyorum cihazımı bulamıyor ve fastboot modda iken reset atıp normal şekilde açılıyor telefonum. yardım eder misiniz. miui11 endonezyo kurucam ama fastboot modda kalamadığım için kuramıyorum. redmi note8 pro global cihazım miui12 gresspack...
  6. refikcelti

Mod [AUDIO EQ • FX] Android 10 [MIUI12 ~ AOSP ~ MIUI11] Viper4Android + Dolby Digital Plus

merhaba bende çalışmadı adım adım yaptım
  7. refikcelti

Mod [AUDIO EQ • FX] Android 10 [MIUI12 ~ AOSP ~ MIUI11] Viper4Android + Dolby Digital Plus

öncelikle elimize sağlık. Magisk selinux manager nerede bulamadım
  8. refikcelti

Yardım Arkadaşlar mi hesabı sorunum var

benim de aynı şekilde mi hesabım fastboot rom kurduktan sonra kilitlenmişti geçen hafta. 168 saat bekleyin uyarısı aldım . bugün 168 saat dolacaktı. ben tekrardan hesap ekle dedim uyarı verdi oturumu kapat aç diye. oturumu açtım kapadım kabul etti. mi flash üzerinden yine 168 saat uyarısı verdi...
  9. refikcelti

Yardım Bootloader kilidi için yardım

geçen hafta açmayı denedim. 168 saat sonra dedi. bugün doluyordu süre. geliştirici seçenekleri çerisinde mi kilit açma durumuna geldim. hesap ve cihaz ekle dedim. yani yanlışlık vs olmasın diye en başından denedim diyeyim. hesaba tekrar giriş yapın uyarısını verdi. oturumu açtım kapadım. hesap...
  10. refikcelti

Yardım Bootloader kilidi için yardım

aynı sorun bende de var. şu uyarıyı verdi 168 saat sonra tekrar denedim. hatta uyarıda tekrar mi hesabını ekleme yoksa sıfırdan beklersin gibisinden bir mesaj var. tekrar mi hesabı ekleme dediği nedir 1605620646 bu uyarıyı 7 gün önce de vermişti.
  11. refikcelti

Rehber [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root

not allowed in locked state hatası alıyorum twrp kurarken. en baştan 3 kere denedim .
  12. refikcelti

İpucu Xiaomi USB sorunu çözümü

merhaba arkadaşlar. usb seçeneğini seçemiyorum telefondan. hepsi pasif durumda. sadece şarj ediyor. işin garibi twrpye girdiğimde bellek olarak görebiliyroum telefonu. redmi note 8 pro // bliss custom rom
  13. refikcelti

Rom [CFW] Redmi Note 8 Pro - BlissRom 12.11 [Android 10 AOSP] [OFFİCİAL] [12 SAAT EKRAN AÇIK SÜRESİ]

hayır dalgalanmıyor hocam. 1604480893 hocam viper'ı ben pixelde kullanıyordum ve çok başarılıydı
  14. refikcelti

Rom [CFW] Redmi Note 8 Pro - BlissRom 12.11 [Android 10 AOSP] [OFFİCİAL] [12 SAAT EKRAN AÇIK SÜRESİ]

anlayamadım hocam. arkadaşın spoilder kısmında "kurun" dediği apk yı kurduğumda aldığım hata. çalışıyor diyen arkadaşlar nasıl yaptılar merak ediyorum 1604475300 5- DsUi.apk uygulamasını yükleyin ve Dolby çalışıyor mu kontrol edin dediği APK yani .
Üst Alt