Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi xxx kişisinden sms geldi diye ekranda görüyrum ama içeriğini okuyamıyorum. Yardımcı olur musunuz. bu arada pulse sms uygulamasını kullanıyorum.
selamlar pixel experience plus romumda eskiden stiller ve duvar kağıdı diye bir menü çıkardı şimdi ise stiller kısmı kayboldu. üst simgeleri siyah yapmıştım öylece kaldı. var mıdır değiştirme yönetimini bilen
merhaba arkadaşlar tema rengini siyah yaptım ama tekrar mor vs yapmak istiyorum bulamadım yardım
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba arkadaşlar forumu gezdim fakat bu konuya rastlamadım yardımcı olur musunuz redmi note 8 pro pixel plus editions cfw mevcuttur
arkadaşlar merhaba mtz uzantılı tema uyguluyorum. yaklaşık 1 saat sonra tema kendi kendine eski default temaya dönüyor. bilginiz var mıdır
Merhaba arkadaşlar redmi Note 8 Pro kullanıyorum miui 12 yükledim fakat twrp silindi. ses tuşu up + güç düğmesine bastığımda kurtarma moduna giriyor twrp ye bağlanmıyor. Magisk gcam ve twrp yükleme hakkında kimler yardımcı olabilir. miui sürümüm aşağıda kepstedir. teşekkürler
Selam arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi son uygulamalar ekranının görünümünü değiştirme şansımız var mıdır? Stock Android gibi uygulamalar yan yana gözüksün istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz. ?
Redmi note8 pro kullanıcısıyım.
ter temiz bir kurulum yaptım fakat ne yazık ki boot ekranında kalıyor.. twrpden herşeyi silip romu kurdum ama açılmadı telefon. üstüne bir kere daha flashladım yine açılmadı telefon.