Refik KURT kullanıcısının son içeriği

1. Refik KURT

Soru Mi 9 Rom Güncelleme.

Neden güncelleme yok aydınlatacak kimse yok mu? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Refik KURT

Yardım Mi9t twrp ve custom rom kurma problemi

Mi 9t kullanıyorum şuan 10.3.11.0 romu yüklü ama miui.eu da 10.11.3.15 var ama yükeyemiyorum.yardımcı olacak var mı? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Refik KURT

Rom Mi 9TPro/K20 Pro MIUIMiX 10.3.17.0 Stable Rom

Mi 9t kullanıyorum şuan 10.3.11.0 romu yüklü ama miui.eu da 10.11.3.15 var ama yükeyemiyorum.yardımcı olacak var mı? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Refik KURT

Soru Poco f1 10.3.4.0 güncellemesi gelmedi?

Poco f1 10.3.4.0 güncellemesi neden halen bende yüklemiyor? Bilen varsa yardımcı olur musunuz? POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Refik KURT

Soru Volte Hakkında

Bakın yazıyor üst sağda POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Refik KURT

Soru Volte Hakkında

Tuşladım POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Refik KURT

Yardım Bölge ayarları

İthalatçı Garantili POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Refik KURT

Soru Volte Hakkında

Arkadaşlar bu ne demek oluyor?VoLTE açık mı değil mi? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Refik KURT

Yardım Bölge ayarları

Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler? POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Refik KURT

Yardım Bölge ayarları

Türkcell hat kullanıyorum volteyi etkinleştirmek için müşteri hizmetlerini aradım cihazınız desteklemiyor diyor. Ne yapmalıyım? POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Refik KURT

Yardım Bölge ayarları

Bu şekilde gösteriyor POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Refik KURT

Yardım Bölge ayarları

Bunların hepsini yaptım fakat fotoğrafa bakar mısınız? POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Refik KURT

Yardım Bölge ayarları

Pocophone F1 de volte nasıl açılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür...
  14. Refik KURT

Soru Volte Hakkında

VoLTE açık ama yazmıyor açık olduğu. MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Refik KURT

Soru Volte Hakkında

Kapalı konumdaki ne anlama geliyor bilen varsa yardımcı olabilir mi? MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt