Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, Amazfit T-Rex saatin pilinin değişim ihtiyacı var. İstanbul Avrupa yakasında ( Anadolu da olabilir ) yapan kimse veya tanıdığı olan var mı acaba ?
Cevap ve yönlendirmeler için çok teşekkür ederim.
1 haftadır çekmecede ekranı arızalı şekilde duran ve sadece alarm zamanları çaldığı için kapatma düğmesine basılı tutarak kendini yeniden başlatarak alarmını susturabildiğim telefonun ekranı kendiliğinden geri geldi. Normal kullanıyorum 3-4...
Merhabalar, Xiaomi 9T Pro telefonumun bugün sabah telefon görüşmesi sonrası kendiliğinden komple ekranı gitti. Arada çizgiler çıkıyor sadece.
Bu telefonu bilgisayara aktarmanın, ekranını bilgisayarda görmenin bir yolu var mı ? Tuş kilidi var ve usb bağlantısı yapıldığında dosyaları görmek için...
Mi 9T Pro ve telefonla birlikte Sennheiser CX 300S kulaklık kullanıyorum.
Bir süredir görüntülü konuşmalarda kulaklığı kullanamaz oldum. Normal aramalarda kulaklık aracılığıyla konuşabiliyorum.
WhatsApp veya Messenger üzerinden görüntülü aramalarda kulaklık devre dışı kalıyor. Mikrofon...
Merhabalar, benim telefonumun sürümü alttaki gibi ;
MIUI : 11.0.1 Kararlı
Android : 10 QKQ1.190825.002
Cihazda root yok. Uygun olan hangisidir bilgi verebilecek olan var mı acaba ?