reef1905 kullanıcısının son içeriği

1. reef1905

Yardım Amazfit T-Rex Saat Pil değişimi

Teşekkür ederim cevabınız ve bilgi için...
  2. reef1905

Yardım Amazfit T-Rex Saat Pil değişimi

Selamlar, Amazfit T-Rex saatin pilinin değişim ihtiyacı var. İstanbul Avrupa yakasında ( Anadolu da olabilir ) yapan kimse veya tanıdığı olan var mı acaba ?
  3. reef1905

Yardım Ekran Komple Gitti

Cevap ve yönlendirmeler için çok teşekkür ederim. 1 haftadır çekmecede ekranı arızalı şekilde duran ve sadece alarm zamanları çaldığı için kapatma düğmesine basılı tutarak kendini yeniden başlatarak alarmını susturabildiğim telefonun ekranı kendiliğinden geri geldi. Normal kullanıyorum 3-4...
  4. reef1905

Telefonda Hdmi bağlantı yok, anlayamadım dediğinizi ?
  5. reef1905

Ekran gelmiyor, ekran değişimi belli ki. Bu durumda bilgisayardan telefonu görebilmemin bir imkanı yok sanırım...
  6. reef1905

Bunun ne olduğunu bilmiyorum açıkçası ? Cihaz yurtdışı ve imei atılmış cihaz...
  7. reef1905

Merhabalar, Xiaomi 9T Pro telefonumun bugün sabah telefon görüşmesi sonrası kendiliğinden komple ekranı gitti. Arada çizgiler çıkıyor sadece. Bu telefonu bilgisayara aktarmanın, ekranını bilgisayarda görmenin bir yolu var mı ? Tuş kilidi var ve usb bağlantısı yapıldığında dosyaları görmek için...
  8. reef1905

Yardım Kulaklık Sorunu

Cevaplar için teşekkür ederim, bilen çıkar da düzeltirim diye umuyorum...
  9. reef1905

Yardım Kulaklık Sorunu

Cihazı unut seçeneği benim bildiğim kablosuz kulaklıklarda oluyor, bendeki kulak içi kablolu kulaklık. Ayrıca normal aramalarda kulaklığı tam randımanlı kullanabiliyorum. Sorun görüntülü görüşmelerde ( WhatsApp, Messenger ) yaşanıyor...
  10. reef1905

Yardım Kulaklık Sorunu

Mi 9T Pro ve telefonla birlikte Sennheiser CX 300S kulaklık kullanıyorum. Bir süredir görüntülü konuşmalarda kulaklığı kullanamaz oldum. Normal aramalarda kulaklık aracılığıyla konuşabiliyorum. WhatsApp veya Messenger üzerinden görüntülü aramalarda kulaklık devre dışı kalıyor. Mikrofon...
  11. reef1905

Yardım Mi9T Pro İçin Google Camera Önerisi

Merhabalar, benim telefonumun sürümü alttaki gibi ; MIUI : 11.0.1 Kararlı Android : 10 QKQ1.190825.002 Cihazda root yok. Uygun olan hangisidir bilgi verebilecek olan var mı acaba ?
Üst Alt