Redrinqman kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Güvenlik uygulamasi data hatası

Arkadaşlar merhabalar Bu ekran süresi kismini normalde şarjım 100 iken gösteriyordu bir sure sonra fotoğraftan da görebildiğimiz gibi %60'lardan itibaren göstermeye başladı bundan dolayi da ekran suresi kısmının da yanlış olduğunu düşünüyorum. Siz de böyle bir durum ile karşılaştınız mı ?
  2. R

Soru Sürekli guncelleme yapmak

Arkadaşlar merhabalar Tahmin ederek soyle bir kanıya varıyorum. Gelen guncellemelerin hepsini yaptim ve her guncelleme sonrasi bir öncekinin arta kalan dosyalarinin telefonda kaldini düşünüyorum. Soyle bir fikrim var miui 12 geldiginde yukledikten sonra ayarlardan fabrika ayarlarına sifirlayip...
  3. R

Soru Turkcell Paket önerisi

Herkese merhabalar Turkcell'in faturali maksi plus paketindeyim. İçeriği 10gb 1000dk 1000sms 39TL Yakin zamanda yıllık sözleşme bitiyor hangi pakete gecmemi tavsiye edersiniz ?
  4. R

Yardım Farkli frekanslarda ram kullanmak

Herkese iyi forumlar Şuanki bilgisayarimda 1066 mhz de bir ram takili eski bir pc olduğu için içini açınca öğrendim tabi öğrenmeden önce 1333 mhz de bir ram sipariş ettim şimdi sorum şu ; bu iki rami ayni anda mi kullanmaliyim yoksa yeni aldigimi mi tek basina mi kullanmaliyim ? Not: iki ramde 2gb
  5. R

Rom Miui 11.0.5.0 geldi

6. R

Yardım İphone 6 pil

Dostlar elimde iphone 6 var ama bataryasi % 50 ye kadar düştü. Cok hizli bitip bir anda kapanabiliyor. Onerdiginiz batarya var mi ?
  7. R

Tema Bulut V11 Karanlık Mod Uyumlu Tema

Ayni adimlari yaptim ama ice aktari goremedim
  8. R

MIUI 11 Herkes Miui11 Pil/Ekran süresini buradan paylaşsın

Sinyal cekim simgesi tema mi ?
  9. R

Diğer Mi8 Ailesi Miui 11 Güncelleme Sohbeti

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-launcher/miui-launcher-alpha-4-14-1324-10251057-release/
  10. R

Diğer Mi8 Ailesi Miui 11 Güncelleme Sohbeti

Fontlar launcher in guncellemesi ile geliyor istersen apkmirror dan guncelini indirip manuel olarak yapabilirsin
  11. R

Yardım Mi 8 MIUI 11

Kanka pil tasarrufun acikca kapatip denermisin
  12. R

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Kanka duvar kagidini degistir
Üst Alt