Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 11 lite telefonum var bugün toplam 3 kez falan telefon kendi kendine reset attı. Miui ekranından tekrar başladı. Daha sonra telefona ulaşılmadigini öğrendim aramayı denedim, telefona çağrı gelince telefon kendi kendine kapandı hiç bir tepki vermedi sonra kendim açtım. Tabi bu her aramada...
Mi 11 Lite imeili cihaza nasıl format atmam gerekiyor. Güç düğmesi + ses açma tuşuna basıp açtığımda recovery mod açılıyor. Twrp açılmıyor sanırım yüklü değil. Güncelleme yapmamam gerektiği söylenmişti. Normal ayarlardan format atarsam IMEI silinir mi nereden atmam gerekiyor ?
Fotoğraftada görüldüğü gibi Netflixin aşağıdaki kısımları İngilizce nasıl düzeltebilirim? Bölgeyi Hindistana alıp yüklemiştim. Başka bir cihazdan APK olarak aldım fakat yüklenmiyor
Bir kaç saat önce ayarlardan sistem güncellemesi geldi . Tam o sırada dışarıdaydım şimdi tekrar baktığımda gözükmüyor neden böyle oldu ki tekrar gözükür mu ?
Redmi note 8 pro kullanıyorum . YouTube da video izlerken görüntü ve ses uyuşmuyor gibi geliyor sizde de öylemi nasıl düzeltirim ?
Birde arkadaşımda da vardı aynı cihaz onda da bunu farkettim.
Ek olarak telefon imeili 11.0.5 global yüklü.