Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. RN8 Pro cihazımın kamerasının aldığım zamanki gibi olmadığını hissediyordum. Bir teknoloji marketteki aynı telefona baktığımda haksız olmadığımı fark ettim. Tüm ayarları aynı yapmama rağmen orada teşhirde duran telefon gerçekten benimkinden "bariz" çok daha iyi fotoğraf çekti.
Bu sizce...
İyi akşamlar. Telefonumdan Whatsapp'tan video çekip göndermek istediğimde kamerayı açtığım an aydınlık oluyor ilk 1 saliseden sonra falan tamamen kararıyor.
Sorun Whatsapp'ta mı yoksa telefonda mı bilen var mı? Ve başka yaşayan?
Eklediğim fotoğrafta sol en baş hali, karanlık çekerkenki.
Sensörlerde sorun yaşıyorum. Güneşe çıktığımda "kulaklık alanını kapatmayın" uyarısı alıyorum sürekli. Telefon kulağımdayken konuşurken pat diye mikrofon kapanıyor. Karşı taraf "orda mısın?" falan diyince anca anlıyorum.
Kulaklıkla müzik dinlerken ekran kapalıyken birden müzik atlıyor...
Görüşme esnasında sürekli mikrofon kapanıyor, asla konuşamıyorum. Genel Xiaomi sorunu mu yoksa benim telefonda mı var bu sorun? Garantiye mi vermeliyim? Lütfen yardım edin!