Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, facebookta reels video izledikten sonra geri tuşuna basınca aşağıdaki ekran çıkıyor sürekli, facebooktaki her şeyi sildim düzelmedi, temadan kaynaklanabilir dediler temayı değiştirdim yine olmadı, böyle bir şey başına gelen var mı?
Arkadaşlar merhaba, kullandığım Redmi Note 8 Pro cihazda aşağıda resimde görüldüğü gibi Chomp SMS uygulaması kullanıyorum, ama gruplara örneğin 50 veya 100 kişiye aynı anda SMS attığımda bir müddet sonra mesjları göndermek için sürekli onay istiyor. Chomp SMS uygulamasının karşısında görülen...
Arayan kişinin adını gösteren ve spam engelleyici uygulama olarak kullandığımız TrueCaller artık Türkiye'de çalışmıyormuş bu konuda bilgisi olan var mı?
Galerimde bulunan videoların başka bir uygulama ile oynatılması için ayarlıyorum fakat yine de Mi Video oynatıcı sürekli izin istiyor. Bu uygulamayı devredışı bıraktım ama yine de çıkıyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim?
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıldır yurt dışı Redmi Note 8 Pro cihaz kullanıyorum. Geçen gün telefon şarjda takılı iken facebookta dolaşıyordum, bir mesajda bulunan beğen butonuna bastım ve sesin çok yüksek olduğunu gördüm. Ses ayarlarından en düşüğe getirmeme rağmen facebookta yine çok yüksek...
Arkadaşlar toplu halde gruplara falan SMS gönderebilen uygulamaya ihtiyacım var. Note 8 Pro'nun SMS uygulaması yeterli gelmiyor. Sizin bu konuda önerileriniz nelerdir.?