Redmi_Necati kullanıcısının son içeriği

1. Redmi_Necati

Çözüldü Redmi Note 12 Pro+ Çağrı Ayarları Ekranı

Arkadaşlar, facebookta reels video izledikten sonra geri tuşuna basınca aşağıdaki ekran çıkıyor sürekli, facebooktaki her şeyi sildim düzelmedi, temadan kaynaklanabilir dediler temayı değiştirdim yine olmadı, böyle bir şey başına gelen var mı?
  2. Redmi_Necati

Çözüldü Redmi Note 12 Pro Plus Formatlarsam IMEI Silinir mi?

Arkadaşlar merhaba, Redmi Note 12 Pro+ 5G cihaz kurulu geldi. Cihaz direnç kayıtlı, ben bu cihazı formatlarsam IMEI gider mi?
  3. Redmi_Necati

Uygulama En İyi Android Temizleme Uyguluması

Arkadaşlar sizin de kullandığınız en iyi android temizlik aracı hangisidir. Bu konuda sizlerin de görüşlerini merak ediyorum.
  4. Redmi_Necati

Soru SMS Gönderimi Sınırlaması

Arkadaşlar merhaba, kullandığım Redmi Note 8 Pro cihazda aşağıda resimde görüldüğü gibi Chomp SMS uygulaması kullanıyorum, ama gruplara örneğin 50 veya 100 kişiye aynı anda SMS attığımda bir müddet sonra mesjları göndermek için sürekli onay istiyor. Chomp SMS uygulamasının karşısında görülen...
  5. Redmi_Necati

Soru TrueCaller Artık Türkiye'de Çalışmıyor.

Arayan kişinin adını gösteren ve spam engelleyici uygulama olarak kullandığımız TrueCaller artık Türkiye'de çalışmıyormuş bu konuda bilgisi olan var mı?
  6. Redmi_Necati

Soru Mi Video Oynatıcıdan Nasıl Kurtulacağım?

Galerimde bulunan videoların başka bir uygulama ile oynatılması için ayarlıyorum fakat yine de Mi Video oynatıcı sürekli izin istiyor. Bu uygulamayı devredışı bıraktım ama yine de çıkıyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim?
  7. Redmi_Necati

Yardım Redmi Note 8 Pro Depolama Diğer Bölümü Temizleme

Arkadaşlar bu bölümde yaklaşık 13 GB veri var ve ne yaptıysam bir türlü silemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
  8. Redmi_Necati

Yardım Facebook "Beğen" butonu sesi çok yüksek

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıldır yurt dışı Redmi Note 8 Pro cihaz kullanıyorum. Geçen gün telefon şarjda takılı iken facebookta dolaşıyordum, bir mesajda bulunan beğen butonuna bastım ve sesin çok yüksek olduğunu gördüm. Ses ayarlarından en düşüğe getirmeme rağmen facebookta yine çok yüksek...
  9. Redmi_Necati

Soru En İyi SMS Gönderme Uygulaması Hangisi?

Arkadaşlar toplu halde gruplara falan SMS gönderebilen uygulamaya ihtiyacım var. Note 8 Pro'nun SMS uygulaması yeterli gelmiyor. Sizin bu konuda önerileriniz nelerdir.?
Üst Alt