redmi5plus kullanıcısının son içeriği

1. redmi5plus

Sohbet satılık sıfır yurt dışı telefon arıyorum

merhaba 18-19k bütçem var xiaomi 13 istiyorum ankarada kapalı kutu nerede bulabilirim. ve aldıktan sonra bu cihazda iemi nasıl oluyor..
  2. redmi5plus

Sohbet Yenilenmiş iPhone 7 Alınır mı ?

merhaba redmi note 9s kullanıyorum 128gb rom 6gb ram var sizce bunu satıp hepsiburada üzerinden yenilenmiş iPhone 7 (32gb) almak mantıklı mı ?
  3. redmi5plus

Sohbet Mi Band 6 vs Mi Watch Lite

bu iki saatten birini alacağım kare saat istiyorum ama band 6 kare değil mi watch kare fakat ekranı tft lcd hangi saati önersiniz bütçe 450 TL
  4. redmi5plus

Gcam Redmi Note 9S Aosp Rom Önerisi ve Rom İçin Google Kamera

Merhaba Aosp Rom kurdum https://forum.xda-developers.com/t/rom-official-pixel-plus-ui-miatoll-v3-7-android-11.4299001/ Rom gayet iyi ve stabil ama romda Google kamera go vardı bende araştırdım ve linkteki Google kamerayı buldum sadece slow video çekim çalışmıyor diğer şeyler çalışıyor. Kamera...
  5. redmi5plus

Sohbet Redmi Note 9S: Nerede kaldı MIUI 12.5

merhaba ocak ayından bu yana miui 12.5 bekliyoruz Haziran'da gelir dediler fakat temmuzu yarılayacağız hâlâ ses seda yok.. siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? ve şuan hangi romu kullanıyorsunuz.
  6. redmi5plus

Yardım Bilgisayar hakkında yardıma ihtiyacım var

Merhabalar arkadaşlar kuzenim haftasonu bilgisayarını getirdi ses drıverını kurup işi halledecektim ama yeniden başlatınca Windows 7 nin normal ve yükleme ekranı çıkıyor laptop klavyesi çalışmadığı için aşşağı inip normal başlatmayı secemiyorum biosa klavye olmadığı için girilmiyor harici klavye...
  7. redmi5plus

İpucu Redmi Note 9S Persist Dosyası

Telefondan yanlışlıkla sensörleri silince persist dosyası için 3.5 Gb stock rom yüklemek zorunda kaldım. sizler 3.5 Gb yükleyip persisti bulmayın diye upload ettim. lazım olan kullanabilir. MIUI 12.2 Hint Romundan Aldım [ curtana_in_global_images_V12.0.2.0.QJWINXM_20201213.0000.00_10.0_in ]...
  8. redmi5plus

Soru Redmi Note 9S Twrp Data silinmiyor

merhaba rom kurarken wipe data yes kısmındaki datadan sifirliyorum diğer cache system seçtiğimiz yeride siliyorum fakat reboor system deyince sistem sıfırlanmış olarak açılıyor yani normalde sistem yok deyip sadece bootlogonun gözükmesi lazım böyle olunca da rom üstüne rom kurmuş oluyoruz...
  9. redmi5plus

Yardım Aosp Rom Kurmak istiyorum ama kamera sıkıntısı var

merhaba forumdaki aosp romlar çok iyi fakat kamera ya yok ya da google camera go var ve miui dan çok düşük kalitede çekiyor google cam veya anx camera kurunca tam randıman alamıyorum yardım eder misiniz.
  10. redmi5plus

Rehber Dns ile reklamlardan kurtulmak!

Merhaba arkadaşlar cihazınızda reklam engellemek istiyorsanız yöntemi uygulamanız yeterli. Google Chrome ve ekşi sözlük uygulamasında reklamları engelledi eu rom kullandığım için telefondaki reklamları engelliyor mu bilmiyorum. YouTube Vanced kullandığım için YouTube'u da bilemiyorum ama google...
  11. redmi5plus

Yardım Redmi Note 9S bildirim ışığı az sorunu :(

merhaba arkadaşlar bügün başka bir redmi note9s de gördüm bildirim ışığı bayaa şiddetli yanıyordu uzaktan belli ediyordu kendini fakat bendeki bildirim ışığı hiç gözükmüyor yanıyor ama dikkatli bakmadan belli olmuyor ışığı falan kapatınca az bişi belli oluyor denediklerim persist yükledim aynı...
  12. redmi5plus

Yardım Redmi Note 9S bildirim ışığı şiddeti arttırma

merhaba arkadaşlar telefonun bildirim ışığı çok az yanıyor bunu arttırmanın bir yolu yok mu forumda sistem dosyalarına girip ayarlama konusu buldum ama white klasörü yoktu yardım eder misiniz
  13. redmi5plus

Sohbet Samsung Galaxy M21 vs Xiaomi Redmi Note 9S-Pro

merhaba arkadaşlar anneme telefon alacağız sizce yurtdışı garantisiz xiaomi redmi note 9s veya pro mu 6-128 yoksa garantili m21 mi 4-64 m21 özellikleri; https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-m21.html 1611519982 bütçe max 2400 arkadaşlar varsa başka öneriniz alabilirim
  14. redmi5plus

Redmi Note 9s Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Ekran görüntüsü altına rom ve sürüm bilgisini eklemeyi de unutmayalım. 1611215721 Miui 12.02 Hindistan Rom'u
  15. redmi5plus

Rom Redmi Note 9S MIUI 12.5 Custom Rom

Merhaba arkadaşlar Redmi Note 9S ve Redmi Note 9 Pro için Miui 12.5 Port rom çıkmış.. Rom Link; Vendor Link; Video Linki; KURULUM Farklı Bir Romdan Geliyorsanız; Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın. Format data yaptıktan sonra...
Üst Alt