Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Aosp Rom kurdum
https://forum.xda-developers.com/t/rom-official-pixel-plus-ui-miatoll-v3-7-android-11.4299001/
Rom gayet iyi ve stabil ama romda Google kamera go vardı bende araştırdım ve linkteki Google kamerayı buldum sadece slow video çekim çalışmıyor diğer şeyler çalışıyor.
Kamera...
merhaba ocak ayından bu yana miui 12.5 bekliyoruz Haziran'da gelir dediler fakat temmuzu yarılayacağız hâlâ ses seda yok..
siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
ve şuan hangi romu kullanıyorsunuz.
Merhabalar arkadaşlar kuzenim haftasonu bilgisayarını getirdi ses drıverını kurup işi halledecektim ama yeniden başlatınca Windows 7 nin normal ve yükleme ekranı çıkıyor laptop klavyesi çalışmadığı için aşşağı inip normal başlatmayı secemiyorum biosa klavye olmadığı için girilmiyor harici klavye...
Telefondan yanlışlıkla sensörleri silince persist dosyası için 3.5 Gb stock rom yüklemek zorunda kaldım.
sizler 3.5 Gb yükleyip persisti bulmayın diye upload ettim.
lazım olan kullanabilir.
MIUI 12.2 Hint Romundan Aldım
[ curtana_in_global_images_V12.0.2.0.QJWINXM_20201213.0000.00_10.0_in ]...
merhaba rom kurarken wipe data yes kısmındaki datadan sifirliyorum diğer cache system seçtiğimiz yeride siliyorum fakat reboor system deyince sistem sıfırlanmış olarak açılıyor yani normalde sistem yok deyip sadece bootlogonun gözükmesi lazım böyle olunca da rom üstüne rom kurmuş oluyoruz...
merhaba forumdaki aosp romlar çok iyi fakat kamera ya yok ya da google camera go var ve miui dan çok düşük kalitede çekiyor google cam veya anx camera kurunca tam randıman alamıyorum yardım eder misiniz.
Merhaba arkadaşlar cihazınızda reklam engellemek istiyorsanız yöntemi uygulamanız yeterli.
Google Chrome ve ekşi sözlük uygulamasında reklamları engelledi eu rom kullandığım için telefondaki reklamları engelliyor mu bilmiyorum.
YouTube Vanced kullandığım için YouTube'u da bilemiyorum ama google...
merhaba arkadaşlar bügün başka bir redmi note9s de gördüm bildirim ışığı bayaa şiddetli yanıyordu uzaktan belli ediyordu kendini fakat bendeki bildirim ışığı hiç gözükmüyor yanıyor ama dikkatli bakmadan belli olmuyor ışığı falan kapatınca az bişi belli oluyor
denediklerim
persist yükledim aynı...
merhaba arkadaşlar telefonun bildirim ışığı çok az yanıyor bunu arttırmanın bir yolu yok mu forumda sistem dosyalarına girip ayarlama konusu buldum ama white klasörü yoktu yardım eder misiniz
merhaba arkadaşlar anneme telefon alacağız sizce yurtdışı garantisiz xiaomi redmi note 9s veya pro mu 6-128
yoksa garantili m21 mi 4-64
m21 özellikleri;
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-m21.html
1611519982
bütçe max 2400 arkadaşlar varsa başka öneriniz alabilirim
Merhaba arkadaşlar Redmi Note 9S ve Redmi Note 9 Pro için Miui 12.5 Port rom çıkmış..
Rom Link;
Vendor Link;
Video Linki;
KURULUM
Farklı Bir Romdan Geliyorsanız;
Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın
Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın.
Format data yaptıktan sonra...