redmi5plus kullanıcısının son içeriği

1. redmi5plus

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

çcidden su dosya için 3 dolar mı ıstedın :D
  2. redmi5plus

Soru Fake Rom'u Global rom'a çevireceğini iddia eden telefoncu

çin romu güncelleme gelmiyor bu romlara
  3. redmi5plus

Yardım Fake rom yüklü cihaza global hyperOS nasıl yüklerim?

hocam bende redmi 13 pro plus var cihazda fake rom kurulu güncelleme almıyor Facebook dan biri cihazı güncelleme alacak şekilde tekrar rom kuracağını söyledi bu doğru mu 500 tl fiyat çekti eğer direnç ile imei atılınca bl kilidi açılıyor ise 1.000 küsur tlye inei attirmayi düşünüyorum direnç...
  4. redmi5plus

Soru Fake Rom'u Global rom'a çevireceğini iddia eden telefoncu

merhaba facebookta fake romu güncelleme alacak şekilde tekrar rom kuracağını iddia eden bir telefoncu var 500 tl fiyat çekti. sizce doğru mu böyle birşey adamın profili samsung server kayıt ve redmi cihazlara bl kilidi açma ile ilgili gönderi dolu dolandırıcı olma ihtimali var mıdır
  5. redmi5plus

Soru Redmi Note 13 Pro Plus güncelleme gelmiyor

bl kildini ben acamaz miyim peki
  6. redmi5plus

Soru Redmi Note 13 Pro Plus güncelleme gelmiyor

arkadaşlar merhaba redmi note 13 pro plus aldım yd şekilde güncelleme gelmiyor hyperos 1.1 de kaldı cihaz nasıl güncelleme gelir..
  7. redmi5plus

Sohbet satılık sıfır yurt dışı telefon arıyorum

merhaba 18-19k bütçem var xiaomi 13 istiyorum ankarada kapalı kutu nerede bulabilirim. ve aldıktan sonra bu cihazda iemi nasıl oluyor..
  8. redmi5plus

Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

bozuktur dikkatli bakın ahizenin üstüne 9sde kronik
  9. redmi5plus

Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

1 ay öncesine kadar kendime iPhone 11 bakıyordum. redmi note 9s 128 gb satıp üstüne para koyup alacaktım sonra dedim ki gerek var mı param varken dedim bunu. ekranı kaliteli , pil zaten efsane 10-11 saat ekran süresi veriyor kamera da işimi görüyor işlemcisi hala iş yapıyor ram yeterli ilk defa...
  10. redmi5plus

Rom [Fastboot] Curtana - Redmi Note 9S - Redmi Note 9 Pro (India) - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

foruma eu son sürüm linki aramak için girmiştim :D teşekkürler
  11. redmi5plus

Soru Pixel Experience

kendisi romu kurunca otomatik mi geliyor yoksa ekstra bir sey yapmak gerekiyor mu
  12. redmi5plus

Soru Pixel Experience

kamera olarak ne kullanıyorsunuz
  13. redmi5plus

Sohbet Yenilenmiş iPhone 7 Alınır mı ?

cevap için teşekkürler
  14. redmi5plus

Sohbet Yenilenmiş iPhone 7 Alınır mı ?

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için
Üst Alt