Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bende redmi 13 pro plus var cihazda fake rom kurulu güncelleme almıyor Facebook dan biri cihazı güncelleme alacak şekilde tekrar rom kuracağını söyledi bu doğru mu 500 tl fiyat çekti eğer direnç ile imei atılınca bl kilidi açılıyor ise 1.000 küsur tlye inei attirmayi düşünüyorum direnç...
merhaba facebookta fake romu güncelleme alacak şekilde tekrar rom kuracağını iddia eden bir telefoncu var 500 tl fiyat çekti. sizce doğru mu böyle birşey adamın profili samsung server kayıt ve redmi cihazlara bl kilidi açma ile ilgili gönderi dolu dolandırıcı olma ihtimali var mıdır
1 ay öncesine kadar kendime iPhone 11 bakıyordum.
redmi note 9s 128 gb satıp üstüne para koyup alacaktım sonra dedim ki gerek var mı param varken dedim bunu.
ekranı kaliteli , pil zaten efsane 10-11 saat ekran süresi veriyor kamera da işimi görüyor işlemcisi hala iş yapıyor ram yeterli ilk defa...