Redmi559 kullanıcısının son içeriği

1. Redmi559

Rehber vestel v tab 7020a Root

Merhaba arkadaşlar bu tablet için çoğu arkadaş root atamamış bende konuya açıklık getirmek istiyorum root işlemi çok basit ADB ile yapacağız öncelikle PC de ADB driver kurulu olması gerekli vereceğim boot.img dosyasını bu klasöre atın ve "fastboot flash boot boot.img" komutunu girince root...
  2. Redmi559

Soru D Smart kampanyası

Türk Telekomma internet başvurusu yaptım d smartan aradılar 94 TL lik paket önerdiler 16mgbs kampanya fiyatı böyle gösteriyor bugün uydu alıcısını aldım hiçbir artısı yok internet bağlanacak hızı nasıldır fazla ücret çıkarırlarmı çok sıkıntı ise bağlandıktan sonra iptal ederim 2 gün içerisinde...
  3. Redmi559

Yardım iPhone silinmeyen profil ve Instagram hatası

Evet arkadaşlar bir profil yüklemiştim ayarlardan sildim ama ana ekrandan silemiyorum yapıştı kaldı ve birde Instagram profil sayfasına tıklayınca siyah ekran oluyor yardım ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ios 13.4.1 iPhone 6s+
  4. Redmi559

Soru iPhone WhatsApp silinen mesajları görme

Evet arkadaşlar androidde wamr var çok kullanışlı peki iPhone de altarmatifi veya karşılığı varmı araştırdım ama bir sonuç bulamadım
  5. Redmi559

Soru iTunes geri yükleme

Merhaba arkadaşlar ben 2. el kilitli iclaudu ekran şifresi unutulmuş iPhone alsam iTunes den geri yükleme bölümünü kullanıp sıfırlaya bilirmiyim hiç iPhone kullanmadığım için bir bilgim yok deneyenler varmı sonuç ne olur acaba teşekkürler
  6. Redmi559

Soru Modemin vdsl destekliyormu.

Merhaba arkadaşlar TurkNet internet bağlatacağım seçenekleri 16 megabit 35 mbit olmak üzere iki seçenek var 35 daha hızlı ama modemin uyumlu mu onu bilmiyorum internetini aratınca adsl diye çıkıyor modem kutusunda da öyle yazıyor eğer uyumsuz ise 16 mbit nasıl olur görüşlerinizi ve önerilerinizi...
  7. Redmi559

Yardım Gta ıv açılmama sorunu

Merhaba değerli forum üyeleri eski GTA oynayanlar pc den oyun oynamayı sevenler daha iyi bilir gta nın oyun klasörünü flasbelleğe attım attığım pc de oyun açılıyordu aynı dosyaları leptopa attım launch gta ya tıklayınca hiç tepki vermiyor dosyaların toplam boyutu 15gb yani normal çalışması için...
  8. Redmi559

Yardım Sd kart

Aslında ilk başta SD kartı takınca dahili olarak biçimlendirme seçeneği çıkmalı bunu xoami de farklı bir şekilde o menüye ulaşıp biçimlendirince uygulama taşıma özelliği gelebilir.
  9. Redmi559

Rehber Android İşletim Sistemi’nin Tarihçesi

Şimdiye kadarki en toplu yazı benim görüşüm çünkü diğer kaynaklar hep farklı yere değiniyordu bu baya kapsamlı olmuş elinize sağlık.
  10. Redmi559

MIUI 11 Redmi 6A Global Kararlı 11.0.4.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Pardon ben stabil sandım global beta oldugu belirtilmemiş sanırım.
  11. Redmi559

MIUI 11 Redmi 6A Global Kararlı 11.0.4.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Hocam bu beta hatası veriyor dogrulanmıyor.
  12. Redmi559

Yardım SD kart erişim izni

Ben artık sd kartı ayarlardan çıkarıyorum işim olunca aktifleştiriyorum yoksa bir şekilde dosyalarım bozuluyor gittim en iyi sd kartı aldım kendi tecrübeme dayanarak Samsung evo o zamanlar birazda pahalıydı o bile bozuldu 3. Sınıf sd kartlar 1 ay daha fazla dayanıyor onun için mıuı de bu sorun...
  13. Redmi559

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
  14. Redmi559

Yardım SD kart erişim izni

Bu miui 9 için denemiştim 10 içinde geçerli tabi ama her sürümde farklı tepki verebiliyor olduysa ne mutlu bir sorunda sd kartın bozulması var tabi bende çok oluyor miui sorunları işte
Üst Alt