Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba cihazım redmi 9t, cihaz sadece Vodafone ile çekim sağlıyor diğer hatlarda sadece şehir içinde çekiyor bir anda oldu 2 hafta önce çekmemeye başladı. Şimdi ise sadece Vodafone ile çekiyor mbn dosyaları ile ilgisi var mıdır? Ne yapmak gerek?
Merhaba cihazım redmi 9t 1 haftadır hat sorunu yaşıyorum. 4.5g de volte simgesi çıkıyorsa sorunsuz hem arama yapıyorum hemde internete giriyorum. 3g de falan direkt olarak yalnızca acil aramalar yazıyor. Yaşadığım bölgede 4.5g çok yeterli değil bu yüzden düzeltmem lazım ama yapamadım. Sorun uzun...
Dotos rom kurdum çok sitabil fakat vowifi sorunu var wifi arama ayarı falan eklenmiş aktif ama çalışmıyor ne yapmam lazım? Pdc ile çözülebilir mi?
Sürüm: DotOS v5.1.2
Merhaba Redmi 9t cihazıma miui 13.0.1 güncellemesi geldi ve ses kesilmesi yaşıyorum. Ne açarsam açayım 2 saniye ses geliyor 2 saniye kesiliyor sürekli böyle bir döngüye giriyor ne yapmam lazım?
Merhaba. İmei repair yapılan cihazlarda volte ve vowifi çalışıyor mu? Bende çalışmamakta.
Cihaz: Redmi 9T
Rom: Miui 13 beta xiaomi.eu 22.5.11
İşlemci: Snapdragon 662
Operatör: Türk Telekom
Repair için numarası alınan telefon: Redmi Note 9 Pro
Türk Telekom online işlemler ve telefonda bulunan...
-Cihazıma imei atılması gerekiyor.İmei atıldıktan sonra bir sorun yaşar mıyım?
-İmei işleminden sonra Bootloader kilidini geri kapatabilir miyim?
-Cihazıma güncelleme geldi MIUI 12.0.10 güncellemeyi yaparsam imei işlemi için bir sıkıntı çıkar mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.