Redmi plus (+) kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Redmi 9t şebeke çekim sorunu

Merhaba cihazım redmi 9t, cihaz sadece Vodafone ile çekim sağlıyor diğer hatlarda sadece şehir içinde çekiyor bir anda oldu 2 hafta önce çekmemeye başladı. Şimdi ise sadece Vodafone ile çekiyor mbn dosyaları ile ilgisi var mıdır? Ne yapmak gerek?
  2. R

Soru Hat çekmeme sorunu

Merhaba cihazım redmi 9t 1 haftadır hat sorunu yaşıyorum. 4.5g de volte simgesi çıkıyorsa sorunsuz hem arama yapıyorum hemde internete giriyorum. 3g de falan direkt olarak yalnızca acil aramalar yazıyor. Yaşadığım bölgede 4.5g çok yeterli değil bu yüzden düzeltmem lazım ama yapamadım. Sorun uzun...
  3. R

Yardım Tool

Merhabalar. Uygun fiyata tool lazım. Kiralamak isteyen ulaşabilir mi?
  4. R

Yardım Cihazıma zarar verir mi?

Merhaba yaşadığım sorun sonucunda cihazıma 5-6 kez rom kurdum bu durum cihazıma zarar verir mi?
  5. R

Yardım Dotos vowifi

Dotos rom kurdum çok sitabil fakat vowifi sorunu var wifi arama ayarı falan eklenmiş aktif ama çalışmıyor ne yapmam lazım? Pdc ile çözülebilir mi? Sürüm: DotOS v5.1.2
  6. R

Yardım Ses kesilmesi

Merhaba Redmi 9t cihazıma miui 13.0.1 güncellemesi geldi ve ses kesilmesi yaşıyorum. Ne açarsam açayım 2 saniye ses geliyor 2 saniye kesiliyor sürekli böyle bir döngüye giriyor ne yapmam lazım?
  7. R

Yardım Redmi 9t Nv data is corrupted hatası

Herkese merhaba. Bir tanıdığımın cihazında nvdata hatası bulunmakta. Chimera ile karşıdaki bilgisayara driverları kurduk fakat modem dosyasını yazdıramıyoruz twrp kurmak istiyoruz hata veriyor olmuyor. Türkçeye çevirdiğimde uzaktan yanıp sönmelere izin verilmez şeklinde bir uyarı veriyormuş. Bir...
  8. R

Yardım volte ve vowifi

Merhaba. İmei repair yapılan cihazlarda volte ve vowifi çalışıyor mu? Bende çalışmamakta. Cihaz: Redmi 9T Rom: Miui 13 beta xiaomi.eu 22.5.11 İşlemci: Snapdragon 662 Operatör: Türk Telekom Repair için numarası alınan telefon: Redmi Note 9 Pro Türk Telekom online işlemler ve telefonda bulunan...
  9. R

Yardım Vo Wifi Redmi 9T

Redmi 9t cihazımda vowifi özelliğini düzgün olarak kullanamıyorum. Miui 12.0.10 güncellemesi geldi güncellemeyi yapsam sorun düzelir mi?
  10. R

Yardım Poco x3 Pro

Redmi model cihazlarda bir kaçına imei atılamıyor.Poco x3 pro cihazına atılabilir mi ?
  11. R

Yardım Redmi Bootloader

-Cihazıma imei atılması gerekiyor.İmei atıldıktan sonra bir sorun yaşar mıyım? -İmei işleminden sonra Bootloader kilidini geri kapatabilir miyim? -Cihazıma güncelleme geldi MIUI 12.0.10 güncellemeyi yaparsam imei işlemi için bir sıkıntı çıkar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Üst Alt