REDKAYA kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Telefona Google/Mail hesabı eklenmesini nasıl engellerim.

Email uygulaması olarak Outlook kullanıyorum. Uygulamaya her eklediğim maili telefondaki hesaplar bölümüne eklemeye çalışıyor telefon. Outlook'a da Gmail uygulamasına da ikinci bir gmail eklemeye kalksam da ekliyor. Ve tarayıcıdan başka bir gmail hesabına giriş yapmak istesem de telefona...
  2. R

Yardım Bildirim panelinde sabit kalan WhatsApp yazışması

Bildirim panelinden cevapladığım mesaj ben sağa sola kaydırmadan yada sohbete girmeden ordan gitmiyor. Bunun bir çözümü var mı?
  3. R

Yardım Daha fazla Xiaomi Kamera VLOG şablonu

Kamera'da varsayılan olarak gelen vlog şablonlardan daha fazlasını nerden bulabilirim?
  4. R

Yardım xiaomi note 10 pro kopyalanan panosu yok

Samsung ve diğer telefonlarda böyle bir özellik vardı. Kopyalanan içeriği gösteren pano özelliği Xiaomi Note 10 pro'da yok mu? Örneğin bir şey kopyaladıktan sonra sadece son kopyalanan için yapıştır çıkıyor "pano" yok. Klavyelerin bazılarında var ama bu özellik sistemde olan bir şey...
  5. R

Yardım Note 10 pro 2-3 gündür kasmaya ve donmaya başladı

Nedenini bilmiyorum ama kasmalar donmalar başladı. Yeni uygulama da yüklü değil. WhatsApp'tan tutun, Temalar vs hata vermeye geç açılmaya başladı. Cihaz rootlu veya tamir görmüş değil. Alalı 1 ay filan oldu.
  6. R

Yardım SD Kart Çıkartılıyor bildirimi

Bildirim panelinde ara sıra sd kart çıkartılıyor hatası uyarısı beliriyor. Bir de sd kart çıkarmadığım halde galeride yeniden tarama yapıyor.
  7. R

Çözüldü YouTube Vanced, Google aramada varsayılan olmuyor.

Uygulamaları Yönet>Sistem Uygulamaları> Varsayılan uygulamalar kısmından ayarladığım halde (bkz: ekteki görüntüler) Hâlâ Google üzerinden yaptığım aramalarda çıkan videolara tıklayınca videoyu resmi YouTube uygulaması üzerinden açıyor. Bunu nasıl YouTube Vanced'da açılacak şekilde...
  8. R

Yardım Kilit ekranında internet ve konum kapatılmasını engellemek

Merhaba, Nerdeyse 3 haftadır Samsung'dan Redmi i Note 10 Pro telefona geçtim. Samsung'daki bir kaç ayarı bulamadım, yada yok. Kilit ekranında bildirim panelini kapatma seçeneği var ama Samsung'daki gibi sadece mobil veri wifi gps gibi ayarların kapanmaması için ne yapmalı?
Üst Alt