Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Email uygulaması olarak Outlook kullanıyorum.
Uygulamaya her eklediğim maili telefondaki hesaplar bölümüne eklemeye çalışıyor telefon.
Outlook'a da Gmail uygulamasına da ikinci bir gmail eklemeye kalksam da ekliyor.
Ve tarayıcıdan başka bir gmail hesabına giriş yapmak istesem de telefona...
Samsung ve diğer telefonlarda böyle bir özellik vardı. Kopyalanan içeriği gösteren pano özelliği Xiaomi Note 10 pro'da yok mu?
Örneğin bir şey kopyaladıktan sonra sadece son kopyalanan için yapıştır çıkıyor "pano" yok.
Klavyelerin bazılarında var ama bu özellik sistemde olan bir şey...
Nedenini bilmiyorum ama kasmalar donmalar başladı. Yeni uygulama da yüklü değil.
WhatsApp'tan tutun, Temalar vs hata vermeye geç açılmaya başladı.
Cihaz rootlu veya tamir görmüş değil.
Alalı 1 ay filan oldu.
Uygulamaları Yönet>Sistem Uygulamaları> Varsayılan uygulamalar kısmından ayarladığım halde (bkz: ekteki görüntüler)
Hâlâ Google üzerinden yaptığım aramalarda çıkan videolara tıklayınca videoyu resmi YouTube uygulaması üzerinden açıyor.
Bunu nasıl YouTube Vanced'da açılacak şekilde...
Merhaba,
Nerdeyse 3 haftadır Samsung'dan Redmi i Note 10 Pro telefona geçtim.
Samsung'daki bir kaç ayarı bulamadım, yada yok.
Kilit ekranında bildirim panelini kapatma seçeneği var ama Samsung'daki gibi sadece mobil veri wifi gps gibi ayarların kapanmaması için ne yapmalı?