Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam, poco x3 nfc yi dün global 12.5.1 ile güncelledim, ekran geçişlerini akışkan yapmaya çalışmışlar ama batarya çok büyük sıkıntı oldu öneriniz var mıdır? önceden 1 günü götüren batarya şimdi yarım gün anca gidiyor..
Selam Arkadaşlar ,
Poco X3 NFC telefonuma Miui 12.0.6 kararlı sürümü ile güncelledim bariz pil performansı düştü. Önceden 1 gün çok rahat giden pil şimdi yarım günü zor görüyor. Forumu okuduğumda birkaç kişi pil performansı iyileştirilmiş diye yazıyor. Bende mi sorun var acaba ?
Arkadaşlar Selam ,
Huawei P20 Lite kullanıyorum . Ekran Kaydedicisini açtım fakat çok kalitesiz kaydediyor . Baya uğraştım kaydetme kalitesi ayarlarını bulamadım . Nasıl HD modda kaydederim ? Bilginiz var mı ?
1539869968
yardım edecek kimse yok mu krallar
arkadaşlar merhaba mi6 yurtiçinden aldım delta garantili fakat bu sabah birden şebek gitti sim kartı tanımıyor wifi de açılmıyor çok uğraştım çare bulamadım ben de fabrika ayarlarına döndüm imei uçmuş gibi duruyor ne yapmalıyım lütfen bilen biri yardım etsin ???
arkadaşlar şuan wifi açılmıyor mi6 telefonda güncelleyim dedim belki geçer diye ama update dosyasını indirdim telefona attım dosyayı güncelleyiciden seçince wifi açılması gerek diye uyarı veriyor bilgisi olan var mı?????
1537115944
wifi olmadan update yapmamız mümkün mü biri cevap versin artık ...
Arkadaşlar selam mi6 kullanıyorum sürüm 9.5.8 kararlı kullanıyorum.Bİrden şebeke gitti kapattım açtım sim kartını hiç okumuyor ve wifi ye bağlanim dedim ondada buton mavi oluyor ama hiç ağları görmüyor.yardım eder misiniz acill
Arkadaşlar bende de aynı sorun var verilerimizin silinmemesi için nasıl güncelleme yaparız? Telefon üzerinden otomatik güncelleme neden yapmiyor? Twrp root falan ne demek anlayacağimiz dilden açıklar mısınız?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar selam 3 saat önce bildirim geldi miui10 güncelleme mevcut diye güncellemelere girdim kayboldu sonra gözükmüyor. Telefondan otomatik nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz ?